Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Habzó tojásfehérjére valami...

Habzó tojásfehérjére valami praktika?

Figyelt kérdés
Rajtam kívülálló okok miatt (allergia) kénytelen vagyok tojásfehérjét inni. Az ízétől hányni tudtam volna szó szerint, de már megszoktam és csúszik. Egy gond van vele, annyira rettenetesen habzik, hogy az rettenetes. Ki próbáltam tejbe, ott nem habzik, de nehogy már tejjel kelljen innom...
2014. okt. 11. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már nagyon sok tojást ütöttem fel és választottam szét a sárgájától a fehérjét. De egy sem habzott. Nem értem. Mikor habzik a tojásfehérje????
2014. okt. 11. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó, ha nem lenne egyértelmű, a tojás fehérjéből készült TÁPKIEGRE gondoltam.
2014. okt. 11. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:

milyet iszol most?

mert ha iparit,akkor azzal nincs mit tenni,ott marad a bekeményedett hab,vagy rázás után 10 percig kevered edzés előtt,aztán hagyod állni,edzés után megint kevered és akkor oldódik és iszod.

a tápkiegekbe meg tesznek habzásgátlót vegyél akkor olyat az alig habzik.

2014. okt. 11. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, milyen marka, melyik termeket hasznalod?
2014. okt. 12. 07:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Stillmass tojásfehérje.
2014. okt. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!