Miért táplálékkiegészítőket reklámoznak a testépítőkkel, miért nem gyógyszereket?
Azért, amit olvastam itt válaszok közül, elkapartam magam. Tisztázzuk, léteznek natural testépítők, ha ennyire szőrszálbaszók akarunk lenni, meg lehet nézni őket egészen nyugodtan. Illés Norbertet példaképekhez be lehet rakni.
Senki ne jöjjön nekem a "leürült a szervezetből, épp nincs kúrában, a LIFETIME NATURALOK-ról beszélünk. A táplálékkiegészítő drága dolog, de nem csak attól fogsz megnőni. Az is csak tápanyag(koncentráltabb, semmi szar nincs abban, remélem érti, aki nem, ne olvassa tovább). A rendes kaja, étrend szerint, tisztán a legfontosabb. Oké, hogy csirke + rizs szisztéma alapján kajált itt pár ember, meg lehet kérdezni mellé, hány g-ot mindenből, mennyit aludt,hány óránként evett... és még ezer dolgot, ami befolyásolja. Én is rohadt sokat költök tápkiegre, rendes kajára, nehogy azthiggyétek, hogy nem. Drága dolog. De, akik itt szidják a kiegeket, nyugodtan meg lehet kérdezni, elégedettek-e magukkal. Aki igent mond, hazudik. :) Naturalon több idő, míg elérsz egy rendes formát, 5-6 év is lehet, amíg egy testépítőhöz kezdesz hasonlítani. A profikat meg nem kell szidni, ugyan is azok az emberek, amit megtesznek, szerintem Ti az 5%-ra se lennétek képesek (akinek nem inge, ne vegye magára). Nyugodtan lehet szidni mindenkit, tudom kapok majd jó kis kommenteket, de nézzetek tükörbe, és kérdezzétek meg, elégedettek vagytok? Ha nem, edzeni, jól kajálni kell, és évekig kitartani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!