Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki ezt megmagyarázná nekem?

Valaki ezt megmagyarázná nekem?

Figyelt kérdés

Üdv

Ismerősöm 1 éve foglalkozik testépítéssel, ilyen ecto-mezo féleség, de amit mondok nem sokan fogják elhinni :D

Az első 5-6 hónapban minden sz.art össze-vissza kajált, mégis olyan fejlődést produkált, hogy kiakadtam. 5-6 hónap után ráált az étrendre, most nyáron úgy nézett ki, hogy irigyeltem picit bevallom + a csajok a strandon is folyton őt nézték :(

Ilyen teste van kb. :

http://www.youtube.com/watch?v=z8AWidjD2N8

Ilyen szálkás és méretekkel kb.

2014. okt. 3. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak jó genetikájú gyerekek. Ennyi. Semmi csoda nem történt.
2014. okt. 3. 21:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Én meg egész évben jól kajálok, keményen edzek és épp, hogy nézek ki így. Neki meg sokkal könnyebb volt, ha mondhatom így.
2014. okt. 3. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez van, a genetika behatárol.
2014. okt. 3. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy kox nem ment nála? Mert azért azzal könyebb picit.
2014. okt. 3. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Őszintén nemtudom, hiába mondom biztosra, hogy nem, mert nem lakok vele, hogy tudjam. És el sem tudják sokan képzelni titokba sokan, hogy nyomják az anyagot.

De szerintem nem nyomta, mert nem volt semmi jele ennek.

De nagyon formás, ha valaki ránéz alapból 2-3 évet mond, hogy már tuti rég nyomja keményen, közben meg nem.

2014. okt. 3. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó étrend nélkül ilyen testet nem hozol össze, bármilyen jó genetikád legyen :) Szerintem mehetett kis koksz nálla.
2014. okt. 4. 10:03
 7/7 Tyler913 ***** válasza:

Nagyon sokat jelent a jó genetika. Volt olyan osztálytársam gimiben,akinek már 15-16 évesen szép,kerek izomformái voltak,kockás hassal,miközben mi többiek vagy vékonyak vagy nyunyókás testalkatúak voltunk. Semmivel sem edzett többet,mint mi (tehát ugyanúgy 0),a kaja is ugyanaz. Ilyen a genetikája.

A haverod is lehet csodagyerek. Nem kell egyébként sok izom ahhoz,hogy valaki jól nézzen ki,ha alapból szálkás,és a megfelelő helyen van az a + 5 kiló,amit ennyi idő alatt reálisan felszedhetett,jó tapadással,stb.,akkor még akár koksz nélkül is nézhet ki így.

2014. okt. 4. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!