Kuktával lehet főzni rizsát?
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 17:55
1/3 anonim válasza:
Én hosszú évek óta csak azzal főzöm és a tarhonyát is.
Zsírban megpirítom a rizst, amit egy bögrével kimérek.
Sózom, fűszerezem. Dupla mennyiségű vizet öntök hozzá és lezárom. Amikor elkezd sípolni, leveszem a tűzről. Kb. negyedóra múlva le tudom venni a fedelét, és kész a rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!