18 évesen, ha valaki szúr magának +tesztót, akkor mi történhet?
Ja, gondolom az osztálytársad fog cuccolni, nálunk sem én tolom, csak a szomszéd macskája.:)
Amúgy: Sok minden. A pozitív, hogy izmosodhat. A negatív rész erősebb. Beadhatja rosszul is, amivel kockáztat egy tüdőembóliát. A saját hormontermelését eléggé felboríthatja, főleg ilyen fiatal korban. Egyéb bajok: szív- és érrendszeri megbetegedések, vese és májbetegség, személyiségváltozás, bőrbetegségek, hajhullás, heresorvadás, stb. Ezek nem tuti, hogy előjönnek, sőt legtöbbször normális kúránál, normális levezetéssel és szerencsés genetikával nem lesz, de jobb ha tisztában vagy az esetleges mellékhatásokkal. Van akinél egy kúrától is lehet gond és van aki tolja évtizedekig.
Nem kell elhinni, hogy nem én fogom, engem nem zavar, azt gondol meg hisz mindenki amit akar.. :D
Szimplán érdekel, mert már volt egy kúrája, és nem lett tőle baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!