Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 18 évesen, ha valaki szúr...

18 évesen, ha valaki szúr magának +tesztót, akkor mi történhet?

Figyelt kérdés
Osztálytársam most fog nekikezdeni, és kíváncsi vagyok erre.
2014. okt. 1. 20:07
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
De csak magában, semmi nélkül.
2014. okt. 1. 20:07
 2/21 anonim ***** válasza:
Az osztálytársadban felborulhat a szervezet hormontermelődése, sorvadhat a heréje, csökkenhet a libidója, árthat a szívének.
2014. okt. 1. 20:16
 3/21 anonim ***** válasza:
76%

Ja, gondolom az osztálytársad fog cuccolni, nálunk sem én tolom, csak a szomszéd macskája.:)

Amúgy: Sok minden. A pozitív, hogy izmosodhat. A negatív rész erősebb. Beadhatja rosszul is, amivel kockáztat egy tüdőembóliát. A saját hormontermelését eléggé felboríthatja, főleg ilyen fiatal korban. Egyéb bajok: szív- és érrendszeri megbetegedések, vese és májbetegség, személyiségváltozás, bőrbetegségek, hajhullás, heresorvadás, stb. Ezek nem tuti, hogy előjönnek, sőt legtöbbször normális kúránál, normális levezetéssel és szerencsés genetikával nem lesz, de jobb ha tisztában vagy az esetleges mellékhatásokkal. Van akinél egy kúrától is lehet gond és van aki tolja évtizedekig.

2014. okt. 1. 20:19
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
A danabolos tapasztalatbol mondja!
2014. okt. 1. 20:32
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem kell elhinni, hogy nem én fogom, engem nem zavar, azt gondol meg hisz mindenki amit akar.. :D

Szimplán érdekel, mert már volt egy kúrája, és nem lett tőle baja.

2014. okt. 1. 20:50
 6/21 anonim ***** válasza:
nagyjabol semmi sem fog történni kizártnak tartom hogy minőségi kajája legyen és normális cuccot tudjon szerezni
2014. okt. 1. 20:54
 7/21 A kérdező kommentje:
Minőségi kaja nélkül is jött rá tömeg, én láttam, hogy hogy lett 3 centivel nagyobb karja 1 hónap alatt.. :)
2014. okt. 1. 20:55
 8/21 anonim ***** válasza:
kérdező, kár a kötözködés, mivel leírtam amit kérdeztél, tehát kielégítő választ adtam.
2014. okt. 1. 21:01
 9/21 A kérdező kommentje:
Magadnak mondtál ellent, te kezdtél el célozgatni, hogy hazudom, de nem mintha ez olyan fontos lenne, az, hogy én mit csinálok magammal, vagy az osztálytársam. És igen, a válasz megvolt, egy kis felesleges beleszólással. :)
2014. okt. 1. 21:05
 10/21 anonim ***** válasza:
Az csak poén volt, de nem vetted a lapot. Ja és szívesen! :)
2014. okt. 1. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!