Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyibe kerül egy hónapra a...

Mennyibe kerül egy hónapra a kajád?

Figyelt kérdés

Ne számoljuk bele a táplálékkiegészítőket és vitaminokat.

Csak tényleg azt, hogy amit reggeltől estig megeszel, legyen az saját otthoni főzés, vagy éttermi menü, vagy akármi.

Mennyibe kerül csak neked egy főre ez így egy hónapra vetítve?

Leginkább egy pesti árszint érdekelne.

Köszi előre is!

2014. szept. 30. 16:39
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

29: gratulálok hozzá, én sem vagyok pesti, de az leszek, ha tetszik ha nem, mert oda kell mennem munka miatt.

Mezőgazdasággal foglalkozó családban nőttem fel, tudom miről beszélsz, de ez már nem opció, városon nem ültethetek az albérlet erkélyére egy sor petrezselymet, meg egy sor répát, mellé meg hagymát! :D Érdekes lenne... főleg a trágyázás ősszel... :D Bár ha a vendégszobában disznót is meg tyúkokat nevelnék, akkor meg lenne az is könnyen... :D érdekes lenne, ja meg egy albis disznóvágás hajnali 5-kor... :D küszöb alatt meg folyna ki a vér a folyosóra, visítás, üvöltözés, penetráns sz@r és pálinkaszag az egész emeleten.. stb. hmm meg lenne a varázsa... :D

Na viccet félretéve, nem tud egy városi gondoskodni sem húsról sem zöldség/gyümölcsről magának, csak vásárlással. Jobb esetben ha kicsit több pénze van rá, akkor lemegy kocsival vidékre, és nagyban bevásárol ismerős gazdánál egy közeli faluban, de manapság semmi sem biztos, és sok helyen át is verik az ilyeneket, akik mondjuk életükben nem láttam veteményest, vagy disznóólt. A fóliás paradicsomot nem tudja megkülönböztetni a szabadfölditől, és akkor is a fóliásat veszi meg mert az "szép". Na mindegy, engem kevésbé lehet beetetni mondjuk egy piacon, mert minden a fejemben van ami növény termesztés és állattartás, ebben nőttem fel, de nem sokra megyek vele egy városi lakásban.

Nekem is meg kell vennem a tápos csirkét a boltokban, és a mirelit zöldséget, meg a többit, ha gyorsan akarok és nem méregdrágán valamit. Ki lehet járni persze piacokra, de már mondtam, egy pesti piac is olyan, hogy ki tudja honnét van az árú, és nem is biztos, hogy megfizethető mindenkinek + a hús még problémásabb...

Na mindegy, gondolom érted. Amúgy meg nyilván valamit valamiért, én több pénzt akarok keresni, ehhez pestinek kell lennem, ott kell munkát vállalnom, és nem gazdálkodhatok vidéken. Egy irodában kell dolgoznom és szellemi munkát végeznem, mert most éppen ebben a világban azt fizetik meg jobban, ez van, és ha nem lesz valami világvége jellegű katasztrófa, akkor ez az értékrendszer nem is fordul meg soha. Sosem lesz annyira megfizetve a tényleges munka, ami az lapvető életfenntartáshoz kell, mint a fiskális meg kapitalista gazdasági és ezzel kapcsolatos munkák.

Na ez a véleményem az egészről, és kicsit el is kanyarodtam... bocs.

2014. okt. 1. 11:04
 32/33 anonim ***** válasza:
hát ez így valóban elkanyarodik az alat témától, de nekem õstermelõként megvan az évi 2.5-3millió bevétel, ebbõl persze az adó leszed sokat, de így hogy kajára nem költök, határozottan jól megfizetettnek érzem magam:) ráadásul jövõre indítom a méz bizniszt is :)
2014. okt. 1. 12:11
 33/33 anonim ***** válasza:
Gratulálunk, de ugye megérted, hogy nem lehet mindenki gazdálkodó.
2014. okt. 1. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!