Diétán elég BCAA?
Milyen az az L-Carnitin a DM-be?
A minusz meg van :) +heti 3 foci edzès aerobnak
"
a por gazdaságosabb én diéta alatt még l-karnitint tudok ajánlani én például a dm-ben szoktam venni 60darabot(500mg) 2ezer forintért egy tápkieg boltban nem hiszem hogy ennyiért veszel ennyit :)
"
Azért azt jó lenne tudni, hogy az a DM-es karnitin az carnitintartrat, mert ez esetben csak egy része carnitin. A másik hogy mondjuk van e benne cholin? Ugyan is e nélkül szinte teljesen kiürül a szervezetből. Tehát 2.000Ft-ért vettél egy divatos dobozt. ;-)
Jobb megoldásnak tartom az ALC, mivel nem csak a súlycsökkentésben segíthet azáltal, hogy a zsírokat izmokba szállítva, azok ott elégnek, hanem az idegrendszeredet is védi. Az ALC képes, arra, hogy a vér-agy gáton átlépjen, és az agyadban erős antioxidánsként működjön. Fizikai teljesítményedet is növelheti. Csökkenti a kortizol termelődést. Befolyásolhatja a hangulatodat, és nemi (szexuális) életedet is.
Adagolásában a napi 1000mg - 2000mg ajánlják két egyenlő részben. Egyesek előnyösebbnek tartják ha kisebb adagban 500mg - 1000mg-ban visszük be, és ezt a mennyiséget napi kettő alkalom helyett 4-szer tesszük meg (éhgyomorra).
Ha pedig az áraknál tartunk és kapszulás verziónál, akkor az MT-és Acetil-L-Karnitin 500 mg 150db kapszula 3.730Ft, ami egy igen de jó ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!