Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » SandorZsoltnak van facebookja?

SandorZsoltnak van facebookja?

Figyelt kérdés

#Facebook #SandorZsolt
2014. szept. 26. 18:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

sandorzsolt!

Te használsz vagy használtál szteroidokat? Illetve most milyen tápkiegeket szedsz? Bocsi hogy ilyet kérdezek

2014. szept. 26. 19:20
 22/37 anonim ***** válasza:
Nyár óta megy egy kicsi tesztórásegítés, addig naturál voltam. Tápkieget mindig is használtam; vitamin, tejsavóprotein, kreatin.
2014. szept. 26. 19:26
 23/37 anonim ***** válasza:
Szia Sanyi nekem megadod a facebookodat? :D
2014. szept. 26. 20:39
 24/37 anonim ***** válasza:
Csak tesztó? Szép eredmény. Egyébként a növiről mi a véleményed?
2014. szept. 26. 21:19
 25/37 anonim ***** válasza:
90%
A növi az drága és szerintem veszélyesebb is. Plusz növeli a belső szerveket, porcos részeket is.
2014. szept. 26. 21:24
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Durva a forma, komoly tömeg van, Sanyi :)

Rám ne legyetek kíváncsiak, én viszonylag kezdő is vagyok meg kisgyerek is, meg még a genetikám se jó, szóval egyelőre ott tartok, hogy részeredményként könyvelem el, hogy már nem bámulnak meg az emberek azért, hogy milyen nagyon vékony vagyok, de még nem bámulnak azért, mert kicsit is izmosabb lennék, mint akármelyik velem egyidős fiú.

Szóval ja, néha kicsit hülyén érzem magam, amikor egy lapon említenek a több évtizede edző emberekkel, mert engem csak érdekel a táplálkozástudomány meg a testépítés, meg egyszer szeretnék jól kinézni. De nem akarok gyk-jelkép lenni meg ilyesmi, így is véletlenül elmondtam pár havernak, hogy szoktam itt válaszolgatni, jól ki lettem röhögve.

2014. szept. 26. 21:38
 27/37 anonim ***** válasza:
91%

Pedig a tudásod bőven megvan hozzá, a forma pedig alakul majd nálad is.

Egyébként engem sem néz még senki,szóval az embereket marhára nem érdekli, hogy ki milyen izmos. Vagy nem veszem észre. De nem mások miatt edzem, magamnak kellene végre megfelelni.:-)

2014. szept. 26. 21:49
 28/37 anonim ***** válasza:
:D
2014. szept. 26. 22:02
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
:) Sanyinak köszönöm órát kellene tartania az egyetemen :D
2014. szept. 26. 22:08
 30/37 anonim ***** válasza:
Természetesen én is leszarom az emberek véleményét, ez testépítésnél szinte alap :D Csak mérceként állítottam be a mostani kb átlag ember külsőmet az eddigi girnyósággal. De mint mondtam, a korombeliek általában megjegyzik, hogy "milyen nagy KEZED van".
2014. szept. 26. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!