Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez már nagyon idegesítő dolog?

Ez már nagyon idegesítő dolog?

Figyelt kérdés

Üdv

Van egy fiú a suliba, keményen edz. 14-15 éves korában fogott neki edzeni, most 19 éves.

42-43 szálkás felkarokkal rendelkezik. Van barátnője meg rendes, tényleg.

De nagyon-nagyon sok lány ismerősöm mondja rá felfújt állat, nem kellene semmi pénzért meg hasonló dolgok. Meg túlzás.

Nem értem, a mai világba mit értékelnek ezek a pi.csák. 1 sem tornászik soha. Nem tudják értékelni a kemény munkát, a belefektetett sok időt meg pénzt. Főleg nem mindenki tudja csinálni és milyen nehéz elérni.

Tudom mindenki magáért csinálja, nem másért. De akkor is, nagyon rossz fele haladunk így.

2014. szept. 24. 15:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sanyi amúgy meg nem tudom, neked hol kezdődik a "nagy", mert te még a 45-re is azt mondod, hogy nem nagy, de átlag emberi szemmel, ha nézed, ott már a 36-7-es is "nagy".. :)
2014. szept. 24. 17:56
 12/21 anonim ***** válasza:
De nem arról van szó, hogy én mit gondolok. Szerintem a nagy az 48-50-nél kezdődik szálkásan. Hanem arról beszéltem, hogy mások sem látják nagynak az én karomat, ami nem zsíros és így 44-es. Akkor ez hogy van? :)
2014. szept. 24. 18:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Körülötted akkor gondolom már elfogadták, hogy te ilyen vagy, 43-4-es szálkásan, ennyi, de aki (mint pl én) mondjuk tavasz végén még nem szálkás 33-as karral mászkált, aztán ősz elején 38 lett, azt gondolom észreveszik, és nagynak mondják, mivel a 33-astól azért nagyobb. Főleg, hogy sosem voltam egy vastag gyerek, igaz, most sem vagyok, de azért vékonynak sem mondanám magam.
2014. szept. 24. 18:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hogy ezért, mert engem sokan már eleve így ismertek meg.
2014. szept. 24. 18:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Én egyébként azt utálom a legjobban a köznépben, hogy SOHA nem kérdezték még meg, hogy hányas a combom, vagy hogy mennyivel guggolok, pedig a comb az egyetlen izomcsoport, amivel úgy ahogy elégedett vagyok. Mindig megy a classic "hányas a BICEPSZED?" és a "mennyivel nyomsz fekve?", amikre kénytelen vagyok valami hülyeséget válaszolni, mert felidegesít.
2014. szept. 24. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen, ezek a standard kérdések. :)
2014. szept. 24. 18:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Igen, de nem is a felkart kérdezik, hanem a BICEPSZET... :DD

Meg a fekvenyomás.. Pont az az a gyakorlat, amit annyira nem is kedvelek, inkább két egykezessel, vagy valami más, és az már sztár, aki 70+ kg-ba belenyom.. :)

2014. szept. 24. 18:39
 18/21 anonim ***** válasza:
A csajok össze-vissza beszélnek,nem kell őket komolyan venni.Lehet elsőre azt mondják rá,hogy felfújt,de a legtöbb tuti benedvesedik azért egy szép izmos testtől.
2014. szept. 24. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért "hordják" őt le ennyire, mert kapizsgálják, hogy esélyük sincs nála, ez pedig nem tesz jót az önbecsülésnek.

Ezért inkább úgy állítják be a dolgot, mintha igazából nekik nem kéne a srác (holott igazából pont fordítva van a dolog)... igazából vicces hogy saját magukat égetik ezzel merthogy gondolom a fiú nem töri magát ezekért a lányokért. :D

2014. szept. 24. 20:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát, idegesítő, ha idegesíti magát rajta az ember :D

Mindenki annyit tesz/ dolgozik magáért amennyit akar illetve tud.

De most azt hogy pár kiscsaj hülyeségeket csipog, azt nem kell így túldramatizálni -> "De akkor is, nagyon rossz fele haladunk így." :D

2014. szept. 24. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!