Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez már nagyon idegesítő dolog?

Ez már nagyon idegesítő dolog?

Figyelt kérdés

Üdv

Van egy fiú a suliba, keményen edz. 14-15 éves korában fogott neki edzeni, most 19 éves.

42-43 szálkás felkarokkal rendelkezik. Van barátnője meg rendes, tényleg.

De nagyon-nagyon sok lány ismerősöm mondja rá felfújt állat, nem kellene semmi pénzért meg hasonló dolgok. Meg túlzás.

Nem értem, a mai világba mit értékelnek ezek a pi.csák. 1 sem tornászik soha. Nem tudják értékelni a kemény munkát, a belefektetett sok időt meg pénzt. Főleg nem mindenki tudja csinálni és milyen nehéz elérni.

Tudom mindenki magáért csinálja, nem másért. De akkor is, nagyon rossz fele haladunk így.

2014. szept. 24. 15:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
44%
Az pedig még nem is nagy kar és tényleg kit érdekel pár kiscsaj véleménye? Nem miattuk kell edzeni. Olyan úgysincs, hogy mindenkinek bejön majd a külsőd. A nők egy részének nem tetszik az izmos forma. Ez van, ezt el kell fogadni.
2014. szept. 24. 15:54
 2/21 anonim ***** válasza:

Hogy lehet az izom felfújt!?

Amúgy meg ezt olyanok mondják akik soha nem sportoltak semmit.

2014. szept. 24. 16:00
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak teszik a fejüket.

Az osztálytársamnak levettem a felsőmet,azt mondta undorito.

De mikor hozzámért teljesen elpirult és meg sem tudott szólalni:)

2014. szept. 24. 16:02
 4/21 anonim ***** válasza:
nők miatt edzenék már rég abbahgytam volna
2014. szept. 24. 16:11
 5/21 anonim ***** válasza:

Csak irigyek.

Ha az ő baratjuk lenne akkor meg olvadoznanak.

2014. szept. 24. 16:30
 6/21 anonim ***** válasza:
69%

"De akkor is, nagyon rossz fele haladunk így."

Miért, az lenne a jó irány ha minden lánynak a testépítők jönnének be? Hanyatt kéne dobni magát mindenkinek azért mert valaki gyúr? Ha szereti csinálja nyugodtan, de nem kell elvárni másoktól hogy térdeljenek le előtte.

"Nem tudják értékelni a kemény munkát, a belefektetett sok időt meg pénzt. Főleg nem mindenki tudja csinálni és milyen nehéz elérni."

Talán mert ez nem az ő dolguk.. Gondolom téged sem nagyon érdekel hogy egy kocka hány óra alatt lett paladin mester vagy hogy a csajok hány boltot jártak be és milyen ruhákat vesznek. Mindenki csinálja azt amit szeret és ne mástól várjon visszaigazolást.

2014. szept. 24. 17:06
 7/21 anonim ***** válasza:

ott az igazság a 3asnál.

vagyis a tettek számítanak,nem az,hogy mit mondanak.

sőt minél inkább mondja a magáét a lány,annál nagyobb az érdeklődése.

azt meg nem árt tudnod,hogy a csajok a megfelelési kényszereseket utálják a legjobban.

2014. szept. 24. 17:09
 8/21 anonim ***** válasza:
Már az én 35-ös felkaromra is azt szokták mondani, hogy húú milyen felfújt meg tiszta lufiizom, meg természetellenesen nagy (:O). Néha kifejezetten ez ad önbizalmat, hogy az én girnyóságom másoknak természetellenes, de komolyan.
2014. szept. 24. 17:13
 9/21 anonim ***** válasza:
Ez azért érdekes, mert az én 44-es karomra meg soha nem mondják, hogy túl nagy. :)
2014. szept. 24. 17:15
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem is szokták a nem szálkás 38-asomra mondani, hogy nagy, meg, hogy mert én gyúrok már kemény vagyok??, meg flegmán odaszólnak, hogy "testépítő..", de nem zavar, legalább én teszek is valamit magamért, nem csak a pi csámat meresztem, mint az emberek 90%-a. :))
2014. szept. 24. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!