Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hülye elhatározáso...

Szerintetek hülye elhatározásom van?

Figyelt kérdés

Eléggé sovány gyerek vagyok, azonban kigyúrva sem vagyok vagy valami és sokszor hallom, hogy a "fülem mögött" kibeszélnek, hogy jaj ez nem képes kigyúrni magát, stb hát én arra az elhatározásra jutottam, hogy igenis megteszem de továbbra sem fogom az intelligenciámnál előrébb helyezni.

Szerintetek hülye vagyok, hogy csak azért kigyúrom magam, hogy megmutassam, hogy IGEN képes vagyok rá. Mármint nem teljesen, hanem ésszerű határokkal szeretnék izomréteget.

2014. szept. 24. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

"Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár és közben viseld el a pofonokat!

Ne mutogass másra, ne mondd, hogy -nem te vagy a hibás, hanem ő

vagy ő vagy akárki-, ez gyáva duma és te fiam nem vagy gyáva!!"

Ne hagyd hogy befolyásoljanak. Saját magadért tedd.

2014. szept. 24. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen...

Ha csak azért gyúrsz, hogy másoknak/idegeneknek megfelelj, jusson eszedbe a klasszikus vicc:

Az illető hosszú időn keresztül éjjelente gyakorolta a vízenjárást.

Amikor már jól ment, a Duna közepén gyalogolgatott fel s alá.

Egy idő után többen megjegyezték:

- No, nézzed má'! Ez még úszni sem tud megtanulni!

2014. szept. 24. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha annyira gyúrod ki magad, mint amennyire intelligensnek látszol a kérdésed alapján, akkor már kész is vagy :D
2014. szept. 24. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy pár pletykás ember miket mond rólad? Ha edzeni akarsz akkor magadért tedd, ne azért, hogy ilyen embereknek bizonyíts akiknek nincs jobb dolga mint kibeszélni téged.
2014. szept. 24. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Plussz ha olyan társaságban vagy ahol nincs jobb dolog mint Téged kibeszélni akkor menj onnan a p*csába.
2014. szept. 24. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne mások miatt eddz! Akkor eleve rossz úton jársz, mert mindig lesznek olyanok, akiknek nem fogsz megfelelni.
2014. szept. 24. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
nem kell nagyonmer vannak azok az állatok akik a kezüket alig bírják felemelni, és kb 5 lépésnyi futásnál összeesnek, mer kb ugy tudnak menni mint 1 robot, mellesleg kiválók céltáblának kezdő fegyverviselőknek
2014. szept. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!