Szteroidok? nem ertem az embereket.
Én megértem a testépítőket akik versenyszerűen edzenek és szteroidhoz nyúlnak, viszont aki csak hobbi szinten edz és szteroidozik, azoknak meg minek az? Azért hogy pattanásosak legyenek, meg heresorvadást kapjanak többek közt?
Aki versenyszerűen csinálja az tudja hol a mérték és nyilván szigorúan betart mindent.
"a szteroidtol magatol nem no meg az izom"
Ebben azert ne legyel olyan biztos :)
amugy meg a hulye koxosokat nezik le, nem azt aki komolyan nyomja.
A magam részéről kettéválasztanám a témát egyfelől a hobbikokszosokra,másfelől a "profikra". Az első kategóriával az a baj,hogy minimális tudással,ám az egészségük kockáztatásával a munkát akarják megkerülni. A második kategóriával pedig az a baj,hogy az arcukat adják ahhoz,hogy a tápkieg-ipar átverje az embereket,és elérhetetlen ideálokat állítson eléjük. Tehát a képmutatás a baj.
"a szteroidtol magatol nem no meg az izom"
Ezt akarják elhitetni az emberekkel. Valójában ha valaki minőségi cuccot nyom,akkor p.na edzéssel és szemétkajával is jobban tud fejlődni,mint egy keményen edző és fegyelmezetten kajáló naturál. Igenis,koksszal könnyű. Könnyű olyan fizikumot felépíteni,ami naturálon csak elképesztő sok munkával,vagy még azzal sem lehetséges.
Persze egy profi testépítő szintje még koksszal is (általában) kemény munka eredménye. Velük pedig az a gond,hogy sokan közülük még állítják is magukról,hogy naturálok (lásd az ezen a fórumon gyakran előforduló naturál-e Zyzz,Seid,Angelov,Gabbay,stb. kérdéseket). Az emberek elhiszik,hogy ez naturálon elérhető,és ezzel lehetetlen célokat tűznek ki maguk elé,amiből kudarcélmény és kisebbrendűségi érzés fakad. Kb. mint a nőknek a photoshopolt címlapfotókat látva.
Röviden ez a probléma. Egyébként én nem nézem le azokat,akik hobbiból kokszolnak,csak értelmetlennek látom. Akik viszont a testépítő ipar néphülyítésében részt vesznek,és ebből hasznot húznak,azokat bizonyos szinten megvetem,még akkor is,ha sok munka és lemondás eredménye az izomzatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!