Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Durva tömegelési Stack?

Durva tömegelési Stack?

Figyelt kérdés

Üdv

Lenne hozzátok egy kérdésem, főleg akik rendelnek és használják a MyProtein termékeit :)

Tökéletes étrend mellé, eléggé jó genetika és testépítő testalkat mellé izomépítés céljából milyen tömegnöveléshez használható tápkieg. Stack-et állítanátok össze, csak MyProtein termékekből, pénz nem számít.

Várom az érdekes válaszokat ! :)

2014. szept. 21. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Hiába vennél meg 6 raklap tápkieget, nem lesz vele durva tömegelés. Eleve egy tökéletes étrend azt jelenti, hogy elég fehérje, ch, rost, zsír megy. Így akinél ez megvan, az ugyanúgy fejlődik, mint az aki a tápanyagok egy részét tápkiegből biztosítja.

De vehetsz persze edzés utánra tejsavóproteint, mellé maltodextrint, kreatint. Vitamin az alapból kellene. Ennél több nem nagyon kell.

2014. szept. 21. 10:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Animal Pak megy most Multivitaminból, azt nem váltom le.

Fehérjéből meg izolátum és CH Carb-F. (Edzés utánra)

Néztem jó áron van ilyensmi : Arginin, Taurin, ilyen-olyan dolgok. Ezek mennyire befolyásolnák a növekedést.

2014. szept. 21. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó az animal, az maradjon is. Hmb még jól jönne, a kreatinnal együtt valamit segíthet. És ha van még lóvé, akkor eaa vagy bcaa.
2014. szept. 21. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos, ha nagyon akarsz költeni, akkor szerintem a következőket lehetne kipróbálni:

- DigestiMax, hogy rásegíts az emésztésedre

- Metoxi-izoflavon, a vélemények alapján akár jó is lehet

- valami extra ízületvédő a glükozaminos cuccokon felül, Mega Cissus mondjuk

- meg persze valami argininszerű valami

Vagy ha nagyon sok pénzed van, megveszel _mindent_, és kétmarékkal tolod az arcba :D

2014. szept. 21. 10:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2014. szept. 21. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Én HMB + KReatin kombóról sok jót hallottam,most fogom én is kipróbálni.
2014. szept. 21. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha van sok pénzed, akkor azt ajánlom, hogy vegyél multivitamint, tömegnövelőt (vagy fehérjét meg gyors ch-t), fehérjét, kreatint, aminosavat, esetleg l-karnitint (jó a regenrációhoz).
2014. szept. 21. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Az argini is elég jó, meg az ízület védő is fontos.
2014. szept. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!