Mégse mezomorf?
Figyelt kérdés
Volt a teremben egy srác, eszméletlen jó fizikuma volt, jó ideig hajtottam arra, hogy úgy nézzek ki, de én endomorf vagyok.. viszont ezzel a sráccal történt egy egész csúnya baleset, jó ideig nem sportolt és elkezdett zabálni mint az állat és szép mennyiségű zsírt felszedett.. úgy néz ki, mint régen én.. hogy lehet ez? 9% testzsírja volt... ( 101%, hogy natur )2014. szept. 20. 18:31
11/14 anonim válasza:
Ez úgy hülyeség ahogy van. Én 14éves koromban 96kg voltam, durván elvoltam hízva, mert egész nap zabáltam meg kockultam. Utána lementem 56kgig(?)! Utána nem tudtam hízni 2 évig semmit pedig rendesen ettem. Most jelenleg 74kgm vagyok 1 éve edzek. 62kgosan kezdtem most 74kg vagyok. Akkor én most milyen típus vagyok? Passz..ez így nem behatárolható, de én inkább ekto-mezonak mondanám magam.
12/14 anonim válasza:
Hú. Látszik, gyorsan írtam. Ezer bocs mindenkitől, legközelebb szebben fogalmazok :D.
13/14 anonim válasza:
Én meg kisgyerekként olyan 12 éves koromig állandóan pufi voltam, most meg vékonyoznak, pedig inkább izmos vagyok. Konkrétan mindenki el tud hízni, még az is akire genetikailag annyira nem jellemző.
14/14 anonim válasza:
Kérdező, te ne kavard a dolgokat. Én azt mondtam, hogy nem vagy ektomorf. Nem mezo, ekto.
És továbbra is tartom, hiába nem értenek ezzel egyesek, hogy egy zsíros endomorf nem tud naturálban 10% zsír alá menni hatalmas izomvesztés nélkül. Én tudom, mert 29 évig ezt próbáltam.
A másik pedig, hogy egy mezo is el tud hízni rengeteg kajával. De tényleg hagyjuk már ezt a testlkat besorolásokat. Nem pofázni és elmélkedni kell, hogy mi lenne ha... Hanem hozz ki magadból amit lehet. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!