Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kerültünk ide már?

Hogy kerültünk ide már?

Figyelt kérdés

Üdv

Észrevettem, hogy a 16-18 éves korosztályban egyre több jó fizikumu ember van, sőt 1-1 suliból olyan diákok jönnek ki, nézem akkora, mint egy állat és kérdeztem hány éves, mondja 17.

Mutatok egy képet kb. hasonló emberek :

[link]

Fura, hogy ez is bekövetkezett, régebb kevesebb diákot/ fiatalt lehetett látni ilyen fizikumokkal.

Mikor megy a suli folyosón, mindenki csak nézi őket.

Kokszolnak vagy ilyen hamar elkezdik az edzést ? Nem melóznak és van étrend meg minden ? Csak gazdagok tudják megvalósítani ?

2014. szept. 20. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2014. szept. 20. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:
14 évesen elkezdi, akkor 2 év alatt eléggé kigyúrhatja magát jó genetikával és jó étrenddel. Nem csak a gazdagok, én is 14 vagyok és mégis van étrendem, járok edzőterembe. 2 év múlva ilyen szintet szerintem el tudok érni.
2014. szept. 20. 11:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban egyre több kisebbségi komplexussal élő fiatal van. Persze nem azt mondom hogy minden testével foglalkozó ember önbizalomhiányos. De nagy részük nem az egészsége, vagy a sport szépsége miatt kezd el edzeni, hanem hogy tudjanak feszengeni a strandon, a facebookon, az iskolában, etc. Én azt mondom hogy nincs azzal baj, hogy egyre több jó fizikumú fiatal van, a baj ott kezdődik, hogy ezt a jó fizikumot nagyrészük nem kemény munkával szerzi. Én még csak 18 éves vagyok, de számos körülöttem élő, azonos korú srác, nyomja keményen a szteroidokat. Én úgy saccolom hogy minden harmadik. És ez nem vicc. Az étrendet általában betartják, pénz van rendesen. Ami igazán szomorú a dologban, hogy az igazat megvallva másra nincs is dolguk csak hogy izmosak legyenek. Az iskolában alul teljesítenek, kötelezettségeikre sz@rnak. Egy valamivel vannak elfoglalva, mégpedig saját magukkal.
2014. szept. 20. 11:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Viszont tényleg jól növeli az önbizalmat az edzés. Ha natúrba tolják egészséges (nem csak testi). És Szókratész is meg mondta "A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.".
2014. szept. 20. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
samate nem írt hülyeséget. Nálunk is hasonló a helyzet, egyedül a kajára szarik mindenki, de a danabol az fontosabb, mint a multivitamin.
2014. szept. 20. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez igaz Funonym007. De tudod, mikor a testi fölény elnyomja a szellemet és a jellemet, ott már gondok vannak.
2014. szept. 20. 12:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, de vannak kivételek. Én pl. csak 14 vagyok, de tehetséggondozó gimibe járok és mellette keményem edzek.
2014. szept. 20. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Én meg buta is vagyok meg izomtalan is.
2014. szept. 20. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem általánosítottam.
2014. szept. 20. 12:36
 10/12 anonim ***** válasza:

A legtöbb ilyen srac azert gyerekkora óta sportol szóval jó alapja van.

Bar en is ismerek olyat aki kevesebb mint egy év alatt felszedett vagy 15 kilót..ott mar mas is mehetett.

2014. szept. 20. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!