Testépítők, ti milyen multivitamint szedtek?
Szia!
En naponta a kovetkezoket:
1x1 Scitec Mega Daily One Plus,
2x140 mg szilimarin (Gilbert-szindroma), majvedo,
1x100 mg Q10 koenzim,
1x60 mg Ginkgo biloba kivonat (24 %),
2x1000 mg C-vitamin,
1x250 mg magnezium.
Nem vagyok egy vitamin szakértő de én mindig azt nézem hogy mennyi hatóanyag van egy tablettában. Sokat próbáltam :D Pl. Mega Daily One Plus jó, Vitabolic ez is jó de nekem annyira nem jött be émelyeg tőle a gyomrom. Nekem valahogy a dr. Lenkei az nagyon bejött most is ez van de próbáltam a Vitaking multi alapot is az is jó ezekbe 30 csomag van és több bogyó a lenkeibe pl.8 db :)
De most épp vitamin vásárlás előtt vagyok, most épp a Super vitamin pak-kal szemezgetek ez még olcsóbb is mint a lenkei. De az is lehet hogy a Vitalife Ultra Mega Pak-ot fogom megvenni ez is jó árban van. Mindegyik mellé még szoktam szedni 2g C-vitamint.
Egyébként mindegyik jó lehet a lényeg hogy ne gyógyszertárban vegyél vitamint, ilyen Supradint meg hasonlókat mert csak pénzkidobás annyira gyengék és hatástalanok.
Nekem mindig van itthon omega3, A/D lenmagolaj,q10, kurkuma por, ízületvédő (Arthro Guard) :DD Glutamin, tejsavó :DD De egyébként ha jó az étrend elég egy jó multivitamin reggel, edzés után meg egy tejsavó turmix és ennyi.
Mega Daily One + C-vitamin + Ca-Mg
Ízületvédő
Tejsavó fehérje
Kreatin monohidrát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!