Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, ti milyen multivit...

Testépítők, ti milyen multivitamint szedtek?

Figyelt kérdés
Illetve, milyen étrend kiegészítőket szedtek még a komplex vitamin mellé?!
2014. szept. 14. 10:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mypro Alpha Men Multi, pluszban C és D vitamin. Azt olvastam a minap, hogy a magyar konyha hagyományosan D-vitaminszegény, így különösen érdemes valahogy pótolni így télen.
2014. szept. 14. 11:05
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

En naponta a kovetkezoket:

1x1 Scitec Mega Daily One Plus,

2x140 mg szilimarin (Gilbert-szindroma), majvedo,

1x100 mg Q10 koenzim,

1x60 mg Ginkgo biloba kivonat (24 %),

2x1000 mg C-vitamin,

1x250 mg magnezium.

2014. szept. 14. 11:55
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ti milyen szinten edzetek?
2014. szept. 14. 11:59
 4/15 anonim válasza:

Nem vagyok egy vitamin szakértő de én mindig azt nézem hogy mennyi hatóanyag van egy tablettában. Sokat próbáltam :D Pl. Mega Daily One Plus jó, Vitabolic ez is jó de nekem annyira nem jött be émelyeg tőle a gyomrom. Nekem valahogy a dr. Lenkei az nagyon bejött most is ez van de próbáltam a Vitaking multi alapot is az is jó ezekbe 30 csomag van és több bogyó a lenkeibe pl.8 db :)

De most épp vitamin vásárlás előtt vagyok, most épp a Super vitamin pak-kal szemezgetek ez még olcsóbb is mint a lenkei. De az is lehet hogy a Vitalife Ultra Mega Pak-ot fogom megvenni ez is jó árban van. Mindegyik mellé még szoktam szedni 2g C-vitamint.

Egyébként mindegyik jó lehet a lényeg hogy ne gyógyszertárban vegyél vitamint, ilyen Supradint meg hasonlókat mert csak pénzkidobás annyira gyengék és hatástalanok.

Nekem mindig van itthon omega3, A/D lenmagolaj,q10, kurkuma por, ízületvédő (Arthro Guard) :DD Glutamin, tejsavó :DD De egyébként ha jó az étrend elég egy jó multivitamin reggel, edzés után meg egy tejsavó turmix és ennyi.

2014. szept. 14. 12:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Mega daily one vagy puritans pride one. + napi 1g C-vitamin, omega3. Van még tejsavóproteinem, kreatinom.
2014. szept. 14. 12:04
 6/15 anonim ***** válasza:

Mega Daily One + C-vitamin + Ca-Mg

Ízületvédő

Tejsavó fehérje

Kreatin monohidrát

2014. szept. 14. 12:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Én reggel és este szedek 1-1 centrum multivitamint és 3-3 1000 milis halolaj kapszulát.
2014. szept. 14. 12:12
 8/15 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok egyébként. Sok helyen olvasom, hogy 3-5g c vitamint is szednek pluszban naponta. Nekem ez nagyon soknak tűnik.
2014. szept. 14. 12:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Annyi nem kell és itt sem írt senki akkora dózist.
2014. szept. 14. 12:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudom, és köszönöm a válaszokat. :)
2014. szept. 14. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!