Milyen tomegnovelot hasznaljak?
Figyelt kérdés
170 cm es 54 kilo vagyok (mar kb 3 eve nem hiztam) es jovo honaptol terembe szeretnek jarni. Az elso honapba meg nem akarok szedni semmit, de azutan kene valami tomegnovelo ami segit a hizasba az etrend mellett.
20/F
2014. szept. 10. 15:27
1/5 anonim válasza:
vasércet, az majd föltornássza a tömeget.
2/5 anonim válasza:
Hízáshoz a legjobb a cukor, avagy Dextróz. Izom lehet nem lesz belőle, ahogy a tömegnövelőktől sem, csak zsír.
A legfontosabb az étrend, ha ez megvan, akkor lehet nem is kell tömegnövelő. Ha pedig mégis kellene, akkor ne előre összekevertet vegyél, hanem vedd meg külön a fehérjét és hozzá egy lassan felszívódó szénhidrátot.
3/5 anonim válasza:
Vegyél fehérjét (Myprotein, Muscleteamtől, Stillmass - csak hogy a legjobb ár/érték arányúakat említsem), mellé malto/dextróz és így az arányokat Te tudod belőni. És még pénzügyileg is jobban jársz, és nem mellesleg ugyan ott vagy mintha ezt "készen" vennéd. Persze a turmixba még azt raksz plusszba amit szeretnél, de ez a fő része a dolognak.
4/5 anonim válasza:
Ha pedig még profibban szeretnéd, akkor a dextróz/maltodrextin-t is lecserélheted. Edzés utáninak maradhatnak, abban az esetben jó, ha gyorsan felszívódik, máskor nem.
5/5 anonim válasza:
Edzés utánra én MHN wheyt használok, ebbe megy 40-50g maltodextrin. De vehetsz kész tömegnövelőt is (pl mhn gainer, volumass), csak úgy rosszabbul jössz ki anyagilag. Plusz ha külön van fehérjéd, akkor akár reggel is tudod tisztán (cukor nélkül) a zabhoz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!