Táplálékkiegészítők nélkül is lehet valaki kigyúrt?
Figyelt kérdés
Itthon edzek, és látom magamon a fejlődést, de annyira idegesítő, hogy mások ugyanennyi erőfeszítéssel kb a dupláját érik el, mint amit én.2014. szept. 3. 18:40
1/19 KillBéla válasza:
Ugyan olyan tempóban lehet nélküle is fejlődni, csak tudni kell kajálni.
2/19 anonim válasza:
Természetesen táplálékkiegészítő=kaja, ha a kajád teljesen rendben van, nincs szükséged táplálékkiegészítőre! Ha nincs rendben, akkor vagy tápkieg vagy rakd rendbe a kajád.
Ennyi!
3/19 anonim válasza:
több mint féléve nem ittam semmilyen tápkieget itt a jelenlegi formám [link]
4/19 anonim válasza:
utolsó, ezen a képen nem te vagy!
már volt ezen az oldalon pár ilyen, aki másnak adta ki magát, és valahonnan letöltött képsorozatból durrantott el mindig egy két képet, de lebukott.
neked is ez lesz a sorsod!
7/19 anonim válasza:
még a nicknevem is ez de tod mit beálitom h látszodjon válasznal
9/19 anonim válasza:
nyugi, lütyő!
ahogy feljebb írtam,netről letöltött fotósorozattal, meg kamu/fake fészbúkkal mindenki tud villogni.
na további jó erőlködést!
10/19 anonim válasza:
ez hülye irj rám rádirok facen te fas z fej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!