Mit csináljak, ha vékony vagyok, de van egy kis pocakom?
Figyelt kérdés
170 cm és 60 kg vagyok, tudom, ránézésre ez teljesen rendben van. De anno asztmám miatt gyógyszereket kellett szednem, ennek hatására pedig kövér lettem. Azóta eltelt pár év, vékonyodtam, edzettem, a hasam egy részén látni a vonalakat, hogy valamennyire kidolgoztam, alul viszont ott a pocak. Nem tudom, milyen étrend lenne a megfelelő, mert nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy mindig csak egészséges kajákat, csirkét, rizst, stb. tudjak enni. Elgondolkodtam a fehérjeporon, hogy valamennyire kiegészítsem vele a táplálkozásomat, mit gondoltok?2014. aug. 31. 20:48
1/1 anonim válasza:
Ha nem tudsz megfizetni egy rendes étrendet, akkor a csoda akarom mondani fehérje port hogyhogy megtudod?
Amúgy a te döntésed, hogy előbb leszálkásitod a "pocakot" vagy inkább tömegelsz, mert a kezdők még szálkásításnál is fejlődnek egy nagyon keveset és akkor már legalább "pocak" nélkül kezdhetsz egy minőségi tömegelésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!