Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez annyira bonyolult pedig...

Ez annyira bonyolult pedig azt hittem egyszerű?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Pontos étrend, kemény edzés, alig jön tömeg.

Félek megemelni durván a kaját mert lehet bezsírosodom.

Meg a suliba nem akarom, hogy kövérnek nézzenek.

Ha kardiózom is akkor szálkásabban jön a tömeg ?

2014. aug. 31. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Mióta edzel és jelenleg havi hány kg a növekedésed?
2014. aug. 31. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Na ide figyelj :) Talán mondhatni én is jártam ebben a cipőben, mivel én is 10 osztály környékén fogtam neki a testépítésnek akkoriban.

Akkor meg mit ér a tömegnövelő étrend, ha nem jön a tömeg ? Ne légy fa.pi.csa férfi létedre, szedd össze magad és nyomd meg a kaját, hogy jöjjön az a havi 1 - 1.5 kg tömeg, majd március-április környékén szálkásítasz, nyáron meg a csajoknak a szemük a strandon a te testeden lesz nem a haverjaidén.

Nem így működik, hogy kardióval szálkásabban fogsz izomzatot építeni, ilyen nincs.

Kezdünk nemsokára felöltözni, maximum az arcodon fog látszani ha olyan típus vagy a plussz tömeg.. ÉSSS ??? Majd nyáron nagyot fognak nézni, akik akkor mondták, hogy óó így, óó úgy.

Most volt kedvem leírni, mondjuk ritkábban írok be a sok retardált ember miatt.

2014. aug. 31. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyet értek TyHoechlin, de én akkor sem mennék havi 1kg-nál feljebb, még ha nehezen hízó az emberünk.
2014. aug. 31. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
*Egyetértek
2014. aug. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!