Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet hogy valamelyik tápkiegt...

Lehet hogy valamelyik tápkiegtől vagyok pattanásos?

Figyelt kérdés
16F 1 éve edzek fél éve szedek fehérjét bcaat kreatint és vitaminokat ( mind scitec ). kondi előtt is voltak pattanásaim de nem sok most elég sok van ar arcomon meg a hátamon is
2014. aug. 31. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:

16 évesen én is tele voltam pattanásokkal, pedig még a konditerem közelébe sem mentem, nem hogy táplálékkiegészítőket szedtem volna.

Amúgy nekem a pattanásaimra a vitaminok váltak be, egy jó alap multivitamin + C + E vitamin + kalcium-magnézium + cink (ezt külön kell szedni a kalciumtól, mert az rontja a felszívódását) + omega3.

2014. aug. 31. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Sokan vannak, akik nem bírják a tejsavót vagy a szóját, és ez pattanások formájában mutatkozik. Milyen fehérjét használsz most?
2014. aug. 31. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:
használtam 2db 2 kilós why professionalt most egy whey izolátum van
2014. aug. 31. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A scitec whey pfroftól én kipattogtam úgyhogy lehet. Probáld ki a biotechet vagy másmilyen cégtől
2014. aug. 31. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Amiket te beszedsz és megiszol táplálékkiegészítőket azok megtalálhatóak az ételekbe be is!

Ennyi erővel a az ételtől is pattanásos lehetnél!

Te csak egyszerűen serdülsz!

2014. aug. 31. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!