Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudtok ajánlani olyan zsíréget...

Tudtok ajánlani olyan zsírégetőt, ami combra lenn jó?

Figyelt kérdés
Brutal blade-re azt írták főleg hasizom építésre jó, arra tényleg amúgy, de fejlesztés alatt van, szedtem helyette a Thermo drine pro-t de nem az igazi. Tudtok olyat ajánlnai, ami a combomra hatna?Köszi
2014. aug. 31. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez ugye kamu kérdés?
2014. aug. 31. 14:40
 2/5 Sowilo ***** válasza:

[link]

Tessék, remélem segítettem.

2014. aug. 31. 15:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Idióták!Aki nem tud válaszolni ne írjon, nektek meg ennyi eszetek lehetne!!!!A Brutal Bladre rá is van írva hogy főleg feszes hasat épít.... Nyílván nem ettől várom a csodát, mellette tornázom is, és a hasam már rendben. Hasonló kedves hozzászólásokat kívánok nektek is...további szép napot!
2014. szept. 1. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:

És még mi vagyunk az idiótak..:D

Kedves kérdező arra nem gondoltál hogy okkal kaptal ilyen valaszokat? Ugyanis óriasi tévhitekben élsz,hatalmas butasagokat írsz.

Talan utananeznél par dolognak mielőtt masokat idiótazol..

2014. szept. 1. 11:02
 5/5 Sowilo ***** válasza:

Nem jártál be biológia órára, ezért nem tudod, hogy nincs helyi zsírégetés. Hiszel a reklámszövegnek 2014-ben, ami a Brutal esetében egyébként is ízléstelen. Azt írod, "tornázol"... így a csajok szokták a semmit érő rubintréka ugrálásokat hívni. Meg sem merem kérdezni, hogy az étrended rendben van-e.

És akkor én vagyok idióta? Vegyél már vissza az arcodból, te szerencsétlen! Kértél valamit, amivel a combodról tudod leszedni a zsírt. Linkeltem egy hentesbárdot. Ennél jobb válasz erre a kérdésre NINCS.

2014. szept. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!