Tudnátok ajánlani jó győri edzőtermeket?
Május óta itthon edzek, és szeptembertől szeretnék eljárni egy terembe. Eddig 3 napos teljes testes edzés szerint edzettem, 2 hete pedig A-B-A, B-A-B szerinti osztottat kezdtem el.
Egyik barátom jár Body Bongo-ba, de érdekelne más alternatíva is. Voltam napi jeggyel a Speedfitben, de nevetségen drága a havi bérlet (10ezer) és még a zuhany is fizetős.
Melyik terem ajánlott Győrben? Ha tudnátok róluk pár szót írni, megköszönném.
Bongo egy koksztanya és nehéz beilleszkedni.
Én a Colosseumba jártam (Famulus Hotel mögött) ez bárki számára megfizethető és viszonylag normális a társaság. Azt csak remélni tudom, hogy a meghajlott rudat/rudakat lecserélték már.
A belvárosban van a Newage. Ez nem olyan rég nyitott úgyhogy a gépek még biztos jó állapotban vannak viszont elég sok a kokszos díszbzi. Ha téged ez nem zavar akkor akár jó is lehet.(Youtubeon találsz videót a "keménymagról" Fake Zyzz néven)
Azt hiszem a Flex is üzemel még, de nem egy csúcsmodern terem. Oda is elég összeszokott társaság járt, de azok legalább normálisak, segítőkészek.
Ha érdekel a CrossFit akkor van Győrben 2 hivatalos terem is. Az egyik a Watt (Külső kolinál van) a másik pedig az Arrabona (Puskás Tivadar utca).
Én a Bongo-ba járok.
Még 2014.nyarán kezdtem ide járni. A "haverjaim" mutatták ezt a helyet.
A Pisti(a terem vezetője) nagyon nagy arc.
Igaz hogy vannak kokszosok.de hol nincsenek??
Nehéz lenne e itt ismerkedni? Egyáltalán nem.
A fél év alatt mióta ide járok csak egy bunkó emberrel volt dolgom.de azt is csak ez alatt az 1 alkalommal láttam itt.
Az árak is megfizethetőek.
Egyszer mikor még elkezdtem itt edzeni...170cm és 54kg voltam.kicsit zömökebb.nem voltam szálkás...összehaverkodtam egy 20on éves sráccal(lehetett vagy 180cm és 90kg), ő bátorított,ösztönzött,segített a gyakorlatok helyes végrehajtásában.mindig mondta hogy sz@.rjak le mindenkit ha azt látják hogy kis súlyokkal csinálom :D
Ez alatt az idő alatt szálkásodtam is,és feljöttem 60kg-ra.
És az év folyamán vannak Bongo bulik.
És lehet a Bongo saját házi horgászversenyére is jelentkezni.
Kb. olyan mint egy nagy család...mint egy nagy kigyúrt család :D
16F
Köszi a kommentet, megírom tapasztalatimat: szeptemberben a Colosseumban kezdtem, mert olcsó volt, és sokan ajánlották. Egy hónapot jártam oda, mert a kézisúlyok és tárcsák össze-vissza vannak, semmi rendszer nincs az egészben. Igaz, hogy nagy és sok gép van, de 10 perc minden edzésből az volt, hogy a súlyokat keresgéltem.
Ezután Októberben átmentem a Body Bongoba, barátom ajánlására. Csak jót tudok írni a teremről, rend van, a gépek jó állapotúak, emberek ahogy tapasztalatom normálisak és segítőkészek. Kormos Zoli és Pisti hatalmas formák.
Kokszról meg annyit, hogy Colosseumba több 16 éves, 60 kilós, heti 3 mell-bicepszezőt láttam fekvenyomni 90-100 kilókkal, az is biztos a "ződjumbótól" volt meg a flabelostól, véletlenül sem valami szemes cucctól. Bongoba a cuccozók legalább úgy is néznek ki, mint ami az ember eszébe jut egy szteroidosról. Nincs is ezzel probléma, mindenhol vannak kokszosok.
Azért mert valaki 100ba nyom fekve még nem feltétlenül koxos. Mióta Tomi a teremvezető megnőtt az erőemelők létszáma. Persze ettől függetlenül szedhetnek minden szart. A súlyok rendezetlensége sajnos ott örök probléma. Egyrészt van pár gyökér aki nem tudja visszarakni a súlyzót és ezek után már a kevésbé gyökér se fogja visszarakni, másrészt az állványra nem is fér fel az összes súlyzó.
Annak örülök, hogy sikerült találnod egy szimpatikus termet. Ezek szerint a Bongo kicsit felhígult. Pár éve még csúnyán néztek a kezdőkre ott. Jó edzést :)
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a bongoba mennyibe kerül a havi diákbérlet illetve a napi jegy?És a címe még mindig tihanyi árpád út 23?:)
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!