Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit ajánlotok az alábbiak...

Mit ajánlotok az alábbiak közül, clen, lipo6, vagy egyebet?

Figyelt kérdés
Zsírégetésről lenne szó, sokan ajánlották a clenbuterolt/lipo6-ot ebből a szempontból meg amint én tudom meg láttam neten ezek a legismertebbek és ezek váltották ki a hatásukat a legjobban. Nos melyik lenne az ideálisabb? Tisztában vagyok vele, hogy mi a clen meg h milyen hátulütői is lehetnek de ezeket inkább most hanyagoljuk. Arra lennék kiváncsi, hogy közületek aki használta az alábbiakat ki milyen eredményeket ért el vele, nem utolsó sorban kiváncsi vagyok, arra hogy ti miket próbáltatok ki ezen a kettőn kívül és, hogy milyen volt a hatása. Ha számítana bármit is akkor a korom az pár hónapon belül 18. , táplálkozás/edzés rendben van, és januárba lesz 3éve, hogy edzek. Ezer hála előre is a válaszokért.Ha lehetséges akkor az agyhalottak és a trollok ne itt éljék ki magukat, mert nincs rá szükségem.
2014. aug. 29. 10:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy megfelelő szálkásító diéta működik mindenféle "zsírégető" nélkül is, viszont semmilyen "zsírgégető" nem működik szálkásító étrend nélkül.

Tehát először az étrendet kell rendbe tenni, a "zsírégető" árát meg érdemesebb minőségi ételekre költeni.

Ha már több hónapja diétázol és kezd belassulni a fogyás, ill. már agyilag is nehezen csinálod tovább, akkor, de csak is akkor érdemes ilyen "zsírégetőt" venni, ami ad pár %-ot a fogyáshoz, ill. fejben adhat egy kis segítséget.

Ez utóbbira és a Full Force Full Blast-ot ajánlom, ár/érték arányban verhetetlen.

2014. aug. 31. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!