Ez miért van? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm a Scitec gyárba dolgozott és hozott nekem cuccokat olcsobban és azt mondták neki hogy ő meg ne egye mert vesèjèvel meg mindennel baj lehet mert telerakják sz ar cuccokkal. Azóta akar lebeszélni róla mondjuk engem nem érdekel csak érdekes hogy a Scitec kémikusa ilyet mond2014. aug. 29. 08:10
1/9 - palilaci - válasza:
Én sem szeretem a szartecet, de Ők szopnának a legjobban ha teleszarnák a cuccaikat. Szóval ismerősöd valamit elnézett, vagy pedig Te trollkodsz. A scitec gyár pedig Amerikában van szóval kétlem, hogy ott dolgozik az ismerősöd.
3/9 anonim válasza:
Én már jó ideje BSN, MyProtein, Twinlab termékeket vásárolok a Scitec mellé. De szerintem semmi gond nincs a Scitec-el, csak drága.
4/9 anonim válasza:
Scitec gyár amerikában... az ilyenekből élnek a túlárazott tápkiegészítők gyártói...
Másik dolog, ha valaki komoly beosztásban van egy élelmiszeripari cégnél, kizártnak tartom, hogy így lehordja a saját termékeit, hacsak nem csilingelő bohócot akar magából csinálni.
5/9 A kérdező kommentje:
Dunakeszin van egy gyàrjuk de mindegy. Trollkodni meg nincsen sok kedvem a testépítèsbe. Nem sűrűn vettem eddig se Scitecet csak most ès nem is értem mièrt mondhatta ezt.
2014. aug. 29. 10:21
6/9 anonim válasza:
Elég nagy blődségnek hangzik. Pont úgy, mintha a fuvarozó mondta volna, akinek halovány fingja sincs, hogy ezeket eszik-e vagy isszák.
7/9 - palilaci - válasza:
" Scitec gyár amerikában... az ilyenekből
élnek a túlárazott tápkiegészítők gyártói...
Másik dolog, ha valaki komoly beosztásban
van egy élelmiszeripari cégnél, kizártnak
tartom, hogy így lehordja a saját termékeit,
hacsak nem csilingelő bohócot akar
magából csinálni. "
Csak vitamin szoktam venni tőlük mert jó az ár/érték arányuk.
Azt hittem amerikai a cég mert a dobozon is az van.
8/9 anonim válasza:
Az mindegy, hogy mi van a dobozon. Amerikában lett alapítva, ott lett bejegyezve, de attól még az üzem az itt van Dunakeszin.
9/9 anonim válasza:
Azt tanuljátok meg, hogy a márka, cégnév, és a gyártás helye vagy eredet az teljesen külön történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!