Ugrál a könyökömben a szalag?
Figyelt kérdés
Hali!
Észrevettem, hogy a könyököm belső felén ugrál az ínszalag(???) :o
Ez gáz?
2014. aug. 22. 11:37
1/9 anonim válasza:
Talán nemlehet hogy megnyúlt, vagy elszakadt?
2/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs.. De gondolom, mind2-nél műtéti eljárás szükséges, szóval... Abba kell hagyjam akkor az edzést és vége az életemnek.. Nagyszerű.
2014. aug. 25. 12:56
3/9 anonim válasza:
Egyenlőre jobb ha nem edzel semmit, és mindenképp menj el dokihoz. EZ TÉNYLEG NEM JÁTÉK!
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. De nekem nem fáj egyáltalán, semmi előjele nem volt, egyszer csak észrevettem, hogy ugrál.:( Szerintem tolódzkodás közben túl mélyre mehettem(10kg súly is volt rajtam, amihez még nem lehettem hozzászokva, 1. vagy 2. alkalommal edzettem úgy), aztán vettem észre a pár nappal későbbi edzéseken.
Reumatológia nem jó erre, ugye? :D Nem tud rámondani valamit a doki?
Vagy neurológia mindenképpen?
2014. aug. 26. 13:51
6/9 anonim válasza:
Figyelj, ha ugyérzed hogy valami nincs valamid a helyén ahogy eddig az életedben, akkor egyértelmű hogy ez nincsen rendben, mert ez ok nélkül sose történik meg 1 embernek. Nem muszáj fájnia. De attól még menj a dokihoz.
8/9 A kérdező kommentje:
Nos, mivel gondolom, sok embernek lehet hasonló baja, remélem segítek nekik, ha megosztom a tapasztalataimat. Azóta is edzem, a helyzet nem rosszabbodott, és nem is javult. Ugyan úgy ki-be ugrál, de egyáltalán nem veszem észre edzésen, nem gyullad be, nagy súlynál sem tapasztalok semmi fájdalmat. Lassan 3 éve nem pihentettem, tehát ha be akart volna gyulladni, akkor már megtette volna. Tehát megnyugtatok mindenkit, akinek hasonló problémája van, hogy nem szükséges megijednie, az edzést folytathatja, AMENNYIBEN nem fáj, és nem gyullad be. Persze egy dokit megér, hátha komolyabb a baj, de nekem nem tudott semmi érdemlegeset mondani, csak annyit, hogy "5.000ft lesz.". Kitartást minden bajtársnak és ha nekik is van hasonló tapasztalatuk, osszák meg nyugodtan :D
2017. júl. 28. 12:44
9/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van 7 éve és nekem is a tolódzkodás leengedve a 3.14csáig + nagy súlyos fekvenyomás meg egyéb gyakorlatoknál mindig minél nagyobb mozgástartományban, mert ugye azt mondták az okosok, hogy mindig legyen teljes a mozgástartomány. Fájni nekem sem fáj, de rendkívül zavaró(főleg mellről nyomásnál) ráadásul ott a belső részen van az a pont amit ha beütsz valahova lezsibbad az egész kezed a kisujjaddal együtt és mikor a szalag ugrál azt a részt buzerálja szóval én sosem tudtam gyakorlatot ugrálósan csinálni sőt sokszor hagytam abba sorozatot emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!