Ez már egyre durvább kezd lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Tudom nem mást kell figyelni, de még volt szó 1 srácról akinek mondtam 35-36 felkarjai vannak, elég jó genetikája de nem kitudja milyen izmos, ennek fejében nagy súlyokkal dolgozik.
Ma hátnapon, francia rúddal evezett, 60 kg volt a francia rúdon :D és helyesen nyomta, igaz nyögött nagyokat...
Ez nem túl nagy súly egy picit ?
2014. aug. 21. 22:34
1/9 Lipton. válasza:
Az izomtömeg nem egyenesen arányos az erővel.
Ismerek olyan cigánygyereket aki nagyon vékony és fekvenyomásba dobálja a 90-100 at.
2/9 HarciCsiga válasza:
én 18évesen 80-85 kilóval evezek és én is ebben a súlyban vagyok szóval nem hiszem
4/9 anonim válasza:
Dehogy nagy a 60kg, nekem azt szokták mondani, hogy 100kg alatt minden kicsi :)
5/9 HarciCsiga válasza:
alapgyakorlatokra ez valóban igaz szerintem :)
6/9 A kérdező kommentje:
Régóta edzek de fekvenyomás nem megy 70-80kg fölött bármit csináljak :D
2014. aug. 21. 23:17
7/9 anonim válasza:
Itt pont azt olvastam, hogy még Cedric McMillen sem evez csak 80k-al. 100 kg fölött a többségnek csak rángtózás megy, ami az egónak jó de a fejlődésnek nem biztos hogy jobbat tesz mintha tökéletesen szabályosan csinálnád a gyakorlatot.
8/9 anonim válasza:
Ki a faszt érdekel hogy mennyi a súly? ha ő érzi ennyivel és helyesen csinálja akkor nem mind1?
9/9 HarciCsiga válasza:
azért mert Cedric szuper lassú 15-20as ismétléseket végezz volt a bb tévében is és ott is megfeszíti a végén valamint Cedricnek lényegesen fejlettebb izomérzete van mint a gyakori kérdésekről bárkinek szóval lényegesen kisebb súlyal is képes maximális feszülést elérni(én nem én csak a nagy súlyoknál érzem ahogy megfeszül az izom és nem, nem rángatom és nem érdekel hogy más mit gondol rólam a teremben egyébként nálunk amúgy is elég családias a hangulat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!