Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek közül melyiket ajánljátok...

Ezek közül melyiket ajánljátok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ezek a szteroidok közül melyiket ajánljátok? [link] félre értés ne essék nem akarom egyiket sem, szteroidozok de injekció, csak sokan kérdezik hogy tablettában melyiket és úgy sem tudom lebeszélni őket róla de akkor már azt válasszák amitől kevesebb bajuk lesz. úgy hogy légyszi leírnátok hogy melyik ezek közül a legnormálisabb. Előre is nagyon szépen köszönöm!
2014. aug. 21. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
:D haha
2014. aug. 21. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már kokszhoz nyúlsz, akkor nem tablettásat, sokkal jobban károsítja a szervezetet, vagyis legjobban a májat, fele annyit hatóanyag és még sorolhatnám.

Ha kokszolni akarsz mindenképp injekciós változatból válassz, egy jó kúrához szakértelem kell, ajánlani meg nem szabad mert bűncselekménynek számít, keres meg a testmester fórumot ott segítenek.

2014. aug. 21. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm! hát én már lassan a kúra végénél vagyok és csak is injekciósat használok, de akkor nem ajánlok másnak!
2014. aug. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!