Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konyha nélkül testépítés?

Okrwdw kérdése:

Konyha nélkül testépítés?

Figyelt kérdés

2 èvet foglalkoztam testèpìtèssel sajnos tudom mennyire fontos az ètkezès ebben a sportban.

Külföldön dolgozok ugy adodott,hogy szinte ingyen tudtam szerezni konyha nelkuli albit.De hogyan tovabb?

Hust megoldom,beszerzek egy melegszenyo sutot abban atsul a ccsirke. Zoldseget gondoltam megoldom friss zoldsegbol.Es a szenhidrat? Csak puffasztott rizsbol tudom fedezni amitol okadni tudnek? Valami alternativak? Nyilvan tul valtozatos etkezesem nem lesz de azert kimeljetek a nem az iz a fontos ne legyel buz1 kommentektol :))

2014. aug. 21. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jah és szerezz be hozzá valami olcsó wok-ot. Ez kb ilyen kőkorszaki körülményekre van tervezve és a receptek is e köré épülnek. A csíkokra vágott hús is brutál gyorsan kész van vele.

Ezt a channelt most találtam, a csaj is ilyen kis gázfőzőt használ demora: https://www.youtube.com/user/woktoeat/videos

2014. aug. 21. 22:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Rízsfőző miért nem jut senkinek sem az eszébe? legegyszerűbb módszer. És csak egy konnektor kell hozzá.
2014. aug. 22. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert akinek van konyhája az nem is tud arról, hogy létezik olyan, hogy rizsfőző?
2014. aug. 22. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!