Tömegnövelés melletti foci?
ha este nem tudsz edzeni, akkor vagy az iskolában kell megoldanod (pl abban a 30 percben ha van kondizol, vagy szilencium alatt valahogy tanárokkal lebeszéled), vagy reggel iskola előtt, ami feltételezem 5-6 között lenne. húzós, de nem lehetetlen. annyiból előnyös lenne, hogy az energiád a testedre menen el, viszont akkor már tanulni leszel fáradt. de szerintem egésznapos tanulás után úgyse tudsz 5-7kor tanulni, ez nem is egészséges, de nem én vagyok az igazgató vagy az oktatási miniszter.
a futás nem gond, vedd úgy, hogy letudtad a kardiót.
étkezést úgy lehet megoldani még, hogy konzerv vagy fagyasztott dolgokat veszel, egyszerre kisütöd és egész(vagy több) napra előkészíted őket dobozokba.
másik megoldás még száraz kaják+víz.
ilyenkor lépnek életbe a kiegészítők is, de hosszútávon ez em működik, érdemesebb lenne valahogy megoldani hogy ne ilyen legyen az időbeosztásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!