Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet arra edzeni,...

Hogyan lehet arra edzeni, hogy minél többet tudjak emelni fekve?

Figyelt kérdés
rendőrségi alkalmasságin 60 kilót kell kiemelni 25*, a rossz hír hogy jelenleg egyszer se megy ki
2014. aug. 20. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:

nem inkább nyomni kellene azt a súlyt? Ahelyett, hogy fekve emelgeted, próbáld meg kinyomni!

Na, viccet félretéve.

Mikor lesz az alkalmassági? Mert ha 1 hónapon belül akkor inkább válassz más gyakorlatot. Ha jóltuom van még olyan h felhúzod magad és X ideig kellene tartani a tested. Én inkább azzal próbálkoznék. haverom is így tett, a 65g-s testsúlyával nem tudott volna 10-et se nyomni a 60-ba, ezért a függeszkedést csinálta.

2014. aug. 20. 16:14
 2/5 A kérdező kommentje:
tavasszal lesz
2014. aug. 20. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Elképzelni sem tudom, fekve EMELNI. o.O
2014. aug. 20. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy ahány kilogramm 1 ember az annyit nyomjon ki legalább 1szer :D Amúgy mást nem tudnál választani? úgy tudom h van lehetőség
2014. aug. 21. 17:11
 5/5 A kérdező kommentje:
65 kiló vagyok de ennyi még sose ment ki
2014. aug. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!