Miért szólják le a Physique kategóriát?
Figyelt kérdés
Legalább népszerüsíti az életmódot és az edzést a profi testépítéssel ellentétben, ami az átlagembert nem érdekel és undorítónak tart. Mert ha választhatna 100-ból nem tudom hány ember mondaná, hogy egy profi testéptő jobban néz ki szerinte, mint egy Physiqe induló. Nem értem, akik leszólják azoknak mi bajuk van? Szerintem az életben nem lesznek olyan formában, mint ők mégis buzyque kategóriának hívják, mert nem elég hardcore bodybuilding... Valaki fejtse már ki nekem, hogy mire ez az irigység és gyűlölködés.2014. aug. 18. 13:48
11/11 anonim válasza:
Baromságokat írsz. Testépítők között is vannak magasabbak. Physics-ben is vannak alacsonyak, nem egy versenyt láttam már élőben.
Testépítőknél is vannak gazdagok,pl ott van Csuhai Jancsi. Az egész írásodról sugárzik a gyűlölet a testépítőkkel szemben. Szóval nem reális az elemzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!