Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zöld Jumbo erre is megfelelő?

Zöld Jumbo erre is megfelelő?

Figyelt kérdés
nagyon vékony vagyok,19évesen 175 centi és 54 kiló.Szeretnék Jumbot venni kizárólag zsírosodás céljából,mert egyszerűen semmitől sem tudok hízni,hiába eszek bármennyit bármiből.Továbbá még az érdekelne,hogy ha nem szedném csak 2 hónapig a terméket,akkor ugyanúgy visszafogynék? :( előre is köszönöm a választ :)

2014. aug. 17. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

csináld azt hogy 3 óránként eszel amíg ébren vagy tökmindegy hogy mit...

szerintem nálad az megy, hogy egész nap bent rohadsz napi 2* eszel amikor már mardos az éhség aztán meg megy a csodálkozás

2014. aug. 17. 22:38
 12/18 A kérdező kommentje:
2 éve ezen szenvedek,reggel 8kor kelek akor reggeli,10 kor eszek,délben ebéd,4 óra,és 7kor vacsora...chipset is annyit eszek mint egy hülye,kólát is meg minden ilyen hízlaló szart és mégse :SS az igaz,hogy nyáron aktívan nem mozgok,de suliidőben rendszeresen kosarazok napi szinten :S aki írta a gyorsfelszívődású szénhidrátot tud linkelni? :)
2014. aug. 17. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:
ez hülye:DDDD:DDDDDDDDDD
2014. aug. 17. 22:57
 14/18 anonim ***** válasza:
És ha magadra pakolsz zsírt akkor az Neked miért lesz jó? Az izmok adják az alakot.
2014. aug. 17. 23:00
 15/18 laci8989 válasza:
le kéne járni a konditerembe nemfognak megharapni a nagyobbak , a zöld jumbóba több a szénhidrát tehát ajánlom edzések után szedd és egy jó étrend nem ártana feltéve ha megtudod magadnak engedni a rizst a zöldséget és a húst egyebek .. de ha a pénzedet chipsre és kólára ba.xod mindig akkor helyette vedd ezeket :) szóval gondolom belefér költségeidbe a 300ft/kg rizs , a filléres zöldségek egy salátának , és mondjuk ha nem is csirkemell , akkor a csirkecombot tudom ajánlani mivel az zsírosabb mint a mell :) remélem segítettem ha nem írj rám !
2014. aug. 17. 23:02
 16/18 A kérdező kommentje:
14.válaszoló: Azért,hogy ne úgy nézzek ki,mint egy agárkutya,és a fejem se legyen földönkívüli :) hájas tehén se szeretnék lenni,de azért jó lenne,ha kicsit kerekebb lenne a fejem :)
2014. aug. 17. 23:30
 17/18 Tyler913 ***** válasza:

Ha csak a hízás a célod,akkor növeld a zsírbevitelt. A legegyszerűbb mód a hízásra.

Pl. az olajos magvakban rengeteg zsír van,néhány marék dió,mogyoró vagy mandula jó pár száz kalóriával megdobja az összbevitelt.

2014. aug. 18. 11:30
 18/18 anonim ***** válasza:

De ez mire jó kérdező? Inkább lennél kövér, ronda és egészségtelen, mint vékony és egészséges? Lehet, hogy a soványság sem esztétikus, de sokkal jobb, mint löttyedt undormánynak lenni.

Én javasolnám a súlyzós edzést, magas fehérje(!) és szénhidrát bevitelt, így legalább izomban is nőnél és még jól is néznél ki.

2014. aug. 18. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!