Mutatnátok naturálban elérhető fizikumot?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 11:27
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem, és ő zsírosabb is. Na mindegy kb az lehet a határ, de nem tudhatjuk, hogy ki mivel hozta ezeket a szinteket.
12/16 Tyler913 válasza:
Lehet,hogy rossz képet választottam a színészről,de ezeken nem néz ki olyan haj de nagynak,196 magas,nem hinném,hogy 100 kilón fölül lenne:
Inkább a szálkássága húzós,a tömeget nem látom elérhetetlenül nagynak.
A másik csóka csak 183 centi,és a honlapja adatai szerint 100 kg 12%-os testzsírral,50 centis karral. A lába,háta,karja is jóval nagyobb szerintem,mint Joe -nak. De mindegy,ezen ne vesszünk össze,úgyis mind a kettő kokszos fizikum,az egyik a szálkássága,a másik a mérete okán ;)
13/16 anonim válasza:
Tényleg fotóbeállítás kérdése is. Nincs összeveszés, eleve mindenki mást tud elérni, hiába linkelünk itt bárkit, ha azt az emberek 90%-a nem fogja tudni elérni.
14/16 A kérdező kommentje:
Most akkor azt mondjatok hogy a 12-esben linkelt fizikum szteroidok nelkul elerhetetlen?
2014. aug. 18. 13:55
15/16 A kérdező kommentje:
12-ben
2014. aug. 18. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!