A profi testepitok evente csak egyszer tomegelnek, es szalakasitanak?
Figyelt kérdés
Azt tudjuk hogy a koksz kiralyok allapndoan nyomatnak valamit.De Ok minden szezon elott fetomegelnek ,majd leszalkasitanak 20-30 kilot.Es evrol evre 2-3 kilo izmot tudnak csak magukra pakolni?
Hogy is van ez ?
2014. aug. 17. 10:16
11/14 anonim válasza:
Normálisabban fogalmazni nem tudsz? ebből én nem értek semmit.
12/14 anonim válasza:
Ja értem. Az a helyzet, hogy koksz nélkül semmi esély versenyen bármit is elérni. De ettől még nem nézik le a naturálokat, csak az egy másik liga, más lehetőségek.
13/14 anonim válasza:
Az élsport cirkusz is a népnek, a nép szeretne minél jobb, minél extrémebb teljesítményeket látni (nem csak testépítésben, hanem minden sportban), és hát ehhez nem igazán elég az ember normál teljesítőképessége.
Arról meg még nem hallottam, hogy egy profi versenyző lenézné a naturálokat, ezt nemprofi nemnaturálok szokták inkább :D
14/14 anonim válasza:
Pl egy futónál sem azt várom, hogy 12 sec körül fusson 100 métert, hanem 10 alatt. Szóval kellenek az átlagtól minél kiugróbb teljesítmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!