Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 30 felett mennyivel nehezebb...

30 felett mennyivel nehezebb izmot építeni?

Figyelt kérdés

És 40 felett?

Hogy kell edzeni,menyi kell pihenni, hogy kell táplálkozni 30 felett ahhoz, hogy izmot szedjen fel valaki?

Nem a nulláról kezdeném,mert mindig sportoltam valamit és már egy ideje emelgetem is a vasat csak alig értem el fejlődést. Sajnos erőben sem.

Igaz,hogy 30 felett erősödik leginkább a férfi? Hogy nem szed fel olyan könnyen izmot, de az erejét ekkor jobban tudja fejleszteni?

A gerincmerevítőket lenne szükséges edzenem, a hátam felső részét meg a marokerőt vagy minek mondják,Gyenge a szorításom.

Válra szeretnék hízni meg combara,de a guggolás nem megy a térdeim miatt. :-(

2014. aug. 16. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 44 leszek, így sokkal nehezebb, 30 felett még nem volt gond, 40 felett viszont érzékelhetően kevesebb tesztót termel az ember.
2014. aug. 16. 11:54
 2/11 Szintiszoli123 ***** válasza:
Nekem már így 33 évesen is az a tapasztalatom, hogy sokkal nehezebben megy, mint annak idején 25 évesen, amikor először kezdtem vele foglalkozni. Pedig már a 25 sem 18, de 25 évesen szinte röhögve jött az izom. Most meg nem :)
2014. aug. 16. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Igazából biológiai életkor és az egészségügyi állapot a mérvadó. Ne aggódj a kor miatt mert változtatni úgysem tudsz rajta, csak dolgozz magadon. Ahogy öregszel egyre többet számít a helyes táplálkozás és életmód.

Én úgy vettem észre, hogy az egykaros bricepsz gyakorlatok sokkal jobban erősítik a szorításomat mint a gagyi marokerősítők. Amitől érzed az alkarodat dolgozni az általában jót tesz a szorításodnak.

Hátra pedig deadlift, bent over row, evezés, lendítések, meg igazából minden hátgyakorlat jó. A szabályos végrehajtásra figyelni kell, mert úgy működnek csak igazán és nagy szopás egy elbaszott hát életkortól függetlenül.

2014. aug. 16. 12:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Nincs nagyon olyan aki meg tudná mutatni, milyen is szabályosan. Mindenki a maga feje után megy ott ahova járok.Ki ezt mondja ki azt.

A Bell jó lehet?

2014. aug. 16. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:
De szerinted azt itt hogy lehet leírni, hogy az ezer gyakorlatot hogy végezd helyesen? Egy könyvet kellene ide leírni. Hozzáértő személy meg tudja mutatni vagy nézegess bbtv adásokat, onnan tanuld meg.
2014. aug. 16. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Youtubeon vannak oktató videók, talán még magyarul is találsz a témában, de inkább angol.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=JaRgJOqJev0

[link]

[link]

2014. aug. 16. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Nézegess sok videót! (Én is azt tettem ami kor nemvolt valami érthető)
2014. aug. 16. 17:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Bell alatt kettlebell-t érted? Ez az egyik legmenőbb eszköz manapság. Állóképesség fejlesztésére a legjobb, de erőnövelésre is egyre többen használják, mert néhány gyakorlattal szinte az egész testet lelehet tudni és még a mozgáskoordinációra is jótékony hatással van.
2014. aug. 16. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
31 leszek, és nekem igazából most könnyebb mint tíz éve, talán a tapasztalat is számít, tudom mi a jó nekem. . Viszont a zsir könnyebben felszalad :)
2014. aug. 17. 08:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Most hallottam olyat, hogy harminc felett akár még könnyebb is lehet izmot felszedi,mert lassul az anyagcsere és amit eddig csak úgy elégetett a szervezet vagy nem használt fel abból most izmot tud építeni. Ez igaz?

2014. aug. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!