30 felett mennyivel nehezebb izmot építeni?
És 40 felett?
Hogy kell edzeni,menyi kell pihenni, hogy kell táplálkozni 30 felett ahhoz, hogy izmot szedjen fel valaki?
Nem a nulláról kezdeném,mert mindig sportoltam valamit és már egy ideje emelgetem is a vasat csak alig értem el fejlődést. Sajnos erőben sem.
Igaz,hogy 30 felett erősödik leginkább a férfi? Hogy nem szed fel olyan könnyen izmot, de az erejét ekkor jobban tudja fejleszteni?
A gerincmerevítőket lenne szükséges edzenem, a hátam felső részét meg a marokerőt vagy minek mondják,Gyenge a szorításom.
Válra szeretnék hízni meg combara,de a guggolás nem megy a térdeim miatt. :-(
Igazából biológiai életkor és az egészségügyi állapot a mérvadó. Ne aggódj a kor miatt mert változtatni úgysem tudsz rajta, csak dolgozz magadon. Ahogy öregszel egyre többet számít a helyes táplálkozás és életmód.
Én úgy vettem észre, hogy az egykaros bricepsz gyakorlatok sokkal jobban erősítik a szorításomat mint a gagyi marokerősítők. Amitől érzed az alkarodat dolgozni az általában jót tesz a szorításodnak.
Hátra pedig deadlift, bent over row, evezés, lendítések, meg igazából minden hátgyakorlat jó. A szabályos végrehajtásra figyelni kell, mert úgy működnek csak igazán és nagy szopás egy elbaszott hát életkortól függetlenül.
Nincs nagyon olyan aki meg tudná mutatni, milyen is szabályosan. Mindenki a maga feje után megy ott ahova járok.Ki ezt mondja ki azt.
A Bell jó lehet?
Youtubeon vannak oktató videók, talán még magyarul is találsz a témában, de inkább angol.
Köszönöm.
Most hallottam olyat, hogy harminc felett akár még könnyebb is lehet izmot felszedi,mert lassul az anyagcsere és amit eddig csak úgy elégetett a szervezet vagy nem használt fel abból most izmot tud építeni. Ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!