Fegyencedzés mellé hobbi birkózás?
Jó néhány hónapja csinálom a fegy.edzést, szépen haladok, alig 70 kiló vagyok de szálkásan izmos de vékony még mindig.
Úgy tudom hogy a birkózás erősít nagyon, viszont nem akarnék semmilyen klubba lemenni a korom miatt - lassan 30 vagyok - na meg az alkatom miatt úgyhogy azon gondolkodtam hogy szintén valami hozzám hasonló hobbisportolóval lehetne ezt kivitelezni akinek szintén nincs tapasztalata de lenne kedve egy kis edzéskiegészítéshez.
Heti kétszeri kb fél/egyórás birkózásnak milyen hatása lenne hosszútávon az alkatomra?
Nagyon egyedi a stílusa, ő erre született, nem is lehet az ilyet tanítani. Maiak közül aki nagy virtuóz az Jordan Burroughs, van közös képem is vele :D
Egyébként Kozma István 18 évesen kezdte a birkózást, 33 évesen halt meg és közte nyert két olimpiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!