Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lány számára tudnátok olyan...

Lány számára tudnátok olyan eszközt ajánlani, ami hatékony, otthon is lehet vele edzeni és nem kerül egy vagyonba?

Figyelt kérdés
Elég kevés pénzből gazdálkodom, így egy terembérlet nem fér bele a költségvetésembe, azzal együtt rendes kajára már nem biztos, hogy jutna.
2014. aug. 15. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Kettlebell. Nagyon jó, nagyon gazdaságos, nagyon multifunkciós. Ha érdekel, kérdezz róla bátran, elég sok tapasztalatom van vele.
2014. aug. 15. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Végezheted a fegyencedzést is. Ehhez kellene egy húzódzkodó rúd is. + vehetsz hozzá két szerelhető 10 vagy inkább 15 kilós egykezes súlyzókat. Így kiegészítheted a saját testsúlyos edzést súlyzóssal. De jó a kettlebell is, nem azért írtam.
2014. aug. 15. 15:58
 3/5 anonim válasza:
Külön hasizomra (mert ma már a hasizom a preferált) vehetnél haskereket. Nem olyan drága szerintem.
2014. aug. 15. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad érdekeljen, hogy mi a "preferált", mindenre kell edzeni :)
2014. aug. 15. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
A saját tested! Kezd el a fegyencedzést vagy kezd jógázni haladó szinten ott is vannak olyan erőgyakorlatok hogy a vizek vertek amint megláttam. Nem is beszélve a hajlékonyságról.
2014. aug. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!