Lány számára tudnátok olyan eszközt ajánlani, ami hatékony, otthon is lehet vele edzeni és nem kerül egy vagyonba?
Figyelt kérdés
Elég kevés pénzből gazdálkodom, így egy terembérlet nem fér bele a költségvetésembe, azzal együtt rendes kajára már nem biztos, hogy jutna.2014. aug. 15. 15:51
1/5 anonim válasza:
Kettlebell. Nagyon jó, nagyon gazdaságos, nagyon multifunkciós. Ha érdekel, kérdezz róla bátran, elég sok tapasztalatom van vele.
2/5 anonim válasza:
Végezheted a fegyencedzést is. Ehhez kellene egy húzódzkodó rúd is. + vehetsz hozzá két szerelhető 10 vagy inkább 15 kilós egykezes súlyzókat. Így kiegészítheted a saját testsúlyos edzést súlyzóssal. De jó a kettlebell is, nem azért írtam.
3/5 anonim válasza:
Külön hasizomra (mert ma már a hasizom a preferált) vehetnél haskereket. Nem olyan drága szerintem.
4/5 anonim válasza:
Nem szabad érdekeljen, hogy mi a "preferált", mindenre kell edzeni :)
5/5 anonim válasza:
A saját tested! Kezd el a fegyencedzést vagy kezd jógázni haladó szinten ott is vannak olyan erőgyakorlatok hogy a vizek vertek amint megláttam. Nem is beszélve a hajlékonyságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!