Ez a szálkásság hozható naturálban?
2014. aug. 14. 17:33
31/44 anonim válasza:
Addig fogsz debilnek hívni amíg 20 oldal nem lesz? Jártál már pszichológusnál? Nem ártana.
32/44 anonim válasza:
Érdekes. Én tapasztalom azt, hogy hülye vagy. Nem látsz az idegtől. Jól vagy? Az asszony ott van a lábad közt? Mert nem úgy látszik mint aki nyugodt.
33/44 anonim válasza:
Um... eredetileg a kinézetről volt szó, te is elkezdtél arról beszélni, majd beszólsz, hogy te az erőről beszélsz, aztán amikor közlik veled, hogy a kinézetről kéne, beugatsz, és magadban beszélsz :D
34/44 anonim válasza:
Valakinek a neve melletti % a válaszai hasznosságát jelzi.... a Te esetedben 60as az IQ-at
35/44 anonim válasza:
Vajon miért beszéltem más témáról? Legalább ezt is vedd figyelembe. Talán mert felhozták? Igen azért és erre ide jutottunk. Nem kötekedésnek írtam, de már debil lettem meg minden.... Hát nem szuper?
36/44 anonim válasza:
Impakt nem ebben a kategóriában értem el:) Azért ott ahol sok a "debil" ott igen lehet süllyedni. Mondtam én valamit a fehérjéről? Azt hiszed nem tudom hogy működik? A százalékom ne nézd, bár nem érdekel mit néztek.
37/44 anonim válasza:
Ne egy 30 éve edző embernek szólj be..... aludj
39/44 anonim válasza:
Bazzmeg talán kicsit jobban ért hozzá mint Te?
40/44 anonim válasza:
Nincs és. Én leírtam mit gondolok, nincs értelme vitázni. Majd rájön mindenki miről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!