Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a formáról?

Figyelt kérdés

Üdv

A 10 skálán hány pontot adnátok erre a formára ? Szerinted jó genetika vagy sem ? Mik a hátrányai és hiányosságai ?

Mindenre kíváncsi vagyok, előre is köszönöm.

[link]

2014. aug. 13. 19:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem leszólás, de gondolom ő sem ömlengést és fa sszopást várt! Ami jó rajta azt elismerem, de ha valami gyengébb arra miért írjam, hogy király? Nem értem. Az meg hogy ki kokszol vagy ki nem nem ránk tartozik és amúgy is bárki írhat bármit, csak ő tudja, hogy mit használ. Vagy nem használ. Tökmindegy. Felrakott ide egy képet és véleményt várt. Abba pedig beletartozik az is, hogy leírjuk a hibákat is . Ennyi. Ez nem leszólás!
2014. aug. 14. 09:52
 22/25 anonim ***** válasza:
ja és impakt, nézd meg a kérdését. Azt írta, hogy írjuk le a hátrányokat is. Akkor téged miért zavar, ha azt is leírjuk?
2014. aug. 14. 09:53
 23/25 A kérdező kommentje:

Ezek a képek tömegelés alatt voltak készítve télen, mivel ectomorph vagyok, nem nagyon zsírosodom be tömegelés alatt.

Jelenleg is szálkásítok, mellizmomon picit nagyobb a tömeg, de genetikailag gyenge szerintem. Hátamon fogok javítani amennyire csak lehetséges.

Direkt azért raktam fel a kérdést, hogy tudjam min javítsak. Köszönöm az őszinte válaszokat.

2014. aug. 14. 11:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Te nagyon nemvagy ectomorf!
2014. aug. 14. 17:46
 25/25 anonim ***** válasza:
A hátad az vicc ha azzal csinálj valamit!
2014. aug. 15. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!