KB 1 hónapja kezdtem el edzeni de valami nincs rendben. Ötletek?
Persze sokkal jobb a felszívódása a gyümölcs/zöldségből bevitt vitaminoknak és ásványi anyagoknak. A probléma ott kezdődik, hogy ha még sikerül is minőségi, napon érlelt gyümölcshöz jutnod megintcsak ott tartunk, hogy jó nagy bendő kell hozzá, hogy magadba tömd ugyan azt a mennyiséget(igazából kevesebb) mint amit egy tabletta nyújt. A fokhagyma + paprika kombó önmagában elégtelen szerintem. Sokszínüen kell ezekből táplálkozni. Csak nézzd meg egy drágább vitamintablettának az összetevőid, majd próbáld meg ugyan azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat természetes forrásból összerakni magadnak abban a mennyiségben mint amit a tabletta nyújtana.
Addíg a pontig amíg húsból kényelmessen meg tudod oldani a fejérje bevitelt én is azon a véleményen vagyok, hogy jobb. Bár szerintem a doktornőd téved a fehérjeporokkal kapcsolatban. Esetleg annyiból lehet igaza, hogy van ami tartalmaz hozzáadott szinezékeket, sürítőanyakat, ízesítést stb... A húsban meg ugye ilyen talán még nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!