Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon segítőkészek! Lehet...

Nagyon segítőkészek! Lehet egy kérésem?

Figyelt kérdés

Ha egy nagy lapos tányérra raktok rizst, nem púpozva, csak szépen elsimítva a széléig: hány gramm?

Csak fehér rizzsel érdekel!

Vagyis nem engem, hanem egy ismerősöm valami projectet csinál kajákról és neki kell az infó. Én meg nem rizsezek, hanem durum tésztázok, szóval nem tudok neki segíteni :)

Szóval a kérdés adott: mennyi főtt rizs fér el egy tányéron, nem púpozva? Lemérné valaki, akinek van szabad 5 perce? :D Köszönjük!

2014. aug. 9. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Most próbálok úgy reagálni, hogy ne legyek bunkó. Szerinted mindenkinek ugyanolyan méretű tányérja van? Konyhai mérleg nem pálya? :D
2014. aug. 9. 20:43
 2/4 Tgeenay ***** válasza:
25g
2014. aug. 9. 20:57
 3/4 Tgeenay ***** válasza:
De lehet többre megy ha rizsszemben adom meg , az azért pontosabb mégiscsak.963 darab
2014. aug. 9. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szerintem kb. 150 gramm persze főzés előtt mérve, de ez nem biztos. Igaz 2 órája volt tele a tányérom rizzsel de nem emlékszek pontosan. :)
2014. aug. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!