Ez a nagy kérdésem, különös? (részletek lent)
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy van egy osztálytársam régóta ismerjük egymást 15 éves ő, én 16.és eléggé szép izmai vannak, és kérdeztem hogy van-e valamilyen fehérje amit szed edzés után turmix ként,és azt mondta hogy nem.de sokat edz azt látni rajta.ez igy lehetséges hogy +fehérje turmix nélkül is lehetnek olyan izmai?2014. aug. 9. 13:39
1/5 A kérdező kommentje:
és még anyit hogy amikor suliba járunk azt láttam hogy naponta tényleg minden nap megevett 1/2 tábla milkát.
2014. aug. 9. 13:40
2/5 anonim válasza:
Igen, és az a gyanúm, hogy ismét egy tudatlan aki szerint a fehérje csodaszer.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor kérlek szépen világosíts fel mindenről,mi kell ahhoz hogy valaki izmosodni tudjon?
2014. aug. 9. 13:52
5/5 anonim válasza:
a fehérje is csak élelmiszer...de,hogyha egyáltalán nem figyel a kajára akkor "különös"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!