Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a különbség a kezdő és a...

Mi a különbség a kezdő és a haladó tömegnövelő között?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a fehérje mértéke a kezdőnek 15% alatt van és a haladónak 15% vagy 30% felett. De ha úgy nézzük, hogy arány szerint szedjük (pl kezdőként 2 dl 15%-os helyett 1 dl 30%-sat iszunk) akkor végül is a kettő ugyanaz csak az nem mindegy hogy mennyit iszunk belőle. És miket kell enni ezek mellé, hogy minél gyorsabban jobb eredményt kapjunk?

2014. aug. 7. 17:35
1 2
 11/16 Osynho ***** válasza:

Mégegyszer: olvasd el a sárga kapszulát.

A tömegnövelővel nem hozol vissza semmit. Ez egy kaja. Olyan, mintha azt mondanád, tarjától visszajönnek az izmok. Az eredményekhez megfelelő táplálkozás kell. Ennek része LEHET egy táplálékkiegészítő. De ha amúgy nem jól kajálsz, akkor tök felesleges. SÁRGA KAPSZULA, a te érdekedben. :)

2014. aug. 7. 17:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezekből a 30% felettiekből milyet tudtok mondani ami tapasztalatotok szerint bevált és megéri az árát?
2014. aug. 7. 17:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Odafigyelek az étkezésemre és már jött is vissza valamennyi, csak úgy gondoltam hogy a tömegnövelővel hamarébb vissza tudom hozni és még feljebb is tudok jutni.
2014. aug. 7. 17:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Aki beviszi a napi tápanyagmennyiséget szilárd kajából az is ugyanolyan izmos lesz, mint aki ennek egy részét tápkiegből fedezi. A tömegnövelő is sima kaja, nem csodaszer, nem varázspor.

Tehát nincs olyan, hogy az egyxik beválik a másik meg nem, mert az összetételt kell nézni és azt beilleszteni a napi bevitelbe.

De gondolom ezt fölöslegesen írtam neked, úgysem érdekel.

Szóval megkönnyítem: mhn gainer, volumass 35, jumbo professional, bsn truemass, stb.

Vagy veszel fehérjét és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot. Így a legjob és legolcsóbb.

2014. aug. 7. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Még mindig olyan érzésem van, hogy nem úgy tekintesz a tömegnövelőkre, ahogy valójában kéne. Ennek ellenére kizárólag edzés után mehet 100 gramm MHN whey Gainer 35. Muscleteamnél valami 11900 forint 4 kiló.
2014. aug. 7. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:

ha jól van összerakva a kajád, megvan a fehérje, szénhidrát, zöldség, vitamin. Akkor még tömegnövelő sem kell, nem fogsz tőle jobban fejlődni. Ezek arra vannak hogy pl. edzés után pillanatok alatt be tudd vinni a fehérjét meg a szénhidrátot, ekkor kell a legjobban a szervezetnek.

Én is használom, kényelme gyors megoldás. Nem kell annyit zabáljak meg főzőcskézzek.

2014. aug. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!