Mi a különbség a kezdő és a haladó tömegnövelő között?
Mégegyszer: olvasd el a sárga kapszulát.
A tömegnövelővel nem hozol vissza semmit. Ez egy kaja. Olyan, mintha azt mondanád, tarjától visszajönnek az izmok. Az eredményekhez megfelelő táplálkozás kell. Ennek része LEHET egy táplálékkiegészítő. De ha amúgy nem jól kajálsz, akkor tök felesleges. SÁRGA KAPSZULA, a te érdekedben. :)
Aki beviszi a napi tápanyagmennyiséget szilárd kajából az is ugyanolyan izmos lesz, mint aki ennek egy részét tápkiegből fedezi. A tömegnövelő is sima kaja, nem csodaszer, nem varázspor.
Tehát nincs olyan, hogy az egyxik beválik a másik meg nem, mert az összetételt kell nézni és azt beilleszteni a napi bevitelbe.
De gondolom ezt fölöslegesen írtam neked, úgysem érdekel.
Szóval megkönnyítem: mhn gainer, volumass 35, jumbo professional, bsn truemass, stb.
Vagy veszel fehérjét és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot. Így a legjob és legolcsóbb.
ha jól van összerakva a kajád, megvan a fehérje, szénhidrát, zöldség, vitamin. Akkor még tömegnövelő sem kell, nem fogsz tőle jobban fejlődni. Ezek arra vannak hogy pl. edzés után pillanatok alatt be tudd vinni a fehérjét meg a szénhidrátot, ekkor kell a legjobban a szervezetnek.
Én is használom, kényelme gyors megoldás. Nem kell annyit zabáljak meg főzőcskézzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!