Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi erről a véleményetek? Elég...

Mi erről a véleményetek? Elég érdekes lehet.

Figyelt kérdés
Járok pár hete edzeni és olyanokat látok, hogy edzésre a srác behoz 3 engergiaitalt és azt issza miközben edz. Ma olyat láttam, hogy a srác 2dl-es coca-colat hozott be. Van valami értelme? Én csak vizet szoktam.
2014. aug. 2. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Hülyék, talán azért. Energia italt edzés előtt szoktak inni, mint Pre-Workout -ot, abból is cukormenteset vagy sportenergiaitalt.

Colának semmi helye nincs itt, az ilyen embereken csak nevetni tudok, hogy ennyire marhák is vannak.

2014. aug. 2. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs, a koffein maximum edzés előtt fél órával stimulánsként alkalmazható, de a kólában meg az energiaitalban tengernyi cukorral párosul.
2014. aug. 2. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
El se tudom képzelni, hogy lehet bevinni megfelelő folyadékot szénsavas italból. Ez hatványozottan érvényes edzés közben.
2014. aug. 2. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Aki vodka kólát iszik edzés előtt és kólába keveri bele a kreatint, miközben mindenkit beolt, hogy kuss legyen, ez így a jó, engem már ezek nem lepnek meg :)

Különben is ilyen felemás dolog; a mai emberek már az alap léthez is energiaitalt használnak a sz4r életmódjuk mellett, miközben érzik, hogy jó volna valamit tenni, mondjuk sportolni eljárni, tehát kicsit áthoznak a sportba az életmódjukból.

2014. aug. 2. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Várjál, volt itt egy (kettő?) szuperélőlény, aki nutellából szintetizált erőt, meg kólát ivott víz helyett, és egyszerre volt szuperszálkás, karatemester meg birkózóbajnok. És a hülyék persze ti vagytok, mert ő megmondta.
2014. aug. 2. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Az csokiparány volt srácok :D
2014. aug. 2. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Az energiaital adhat neki energiát,de nagyon egészségtelen,nem így kell megoldani a dolgot.A cola meg no komment.
2014. aug. 3. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!