Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzeseket vegezzek,...

Milyen edzeseket vegezzek, hogy tovabb birjam a cipelest?

Figyelt kérdés
Megszorultam penzugyileg es elvallaltam egy melott ahol a vegzettsegem es felkeszultsegem ellenere bedobtak arutcipelni...20 tol 35 kiloig terjedo zsakokat kell cipelnem es minden megtett lepessel kozelebb kerulok ahhoz,hogy elejtsem.Sajnos felmondani nem tudok es ,hogy oszinte legyek nem is akarok,mert azert szeretem a kihivasokat,de ez nekem tul sok.Sajnos a koromhoz kepest nagyon gyenge vagyok(19/F)mivel eddig egyebet nem csinaltam csak:suli->ha hazaertem kaja es jatek a PC hajnalig.Segitsetek kerlek ...Milyen edzest vegezzek itthon hogy azert aprankent,de megedzodjek?
2014. aug. 1. 23:32
 1/2 anonim ***** válasza:
a kettlebell edzést kipróbálhatnád.
2014. aug. 1. 23:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Deadlift + kardio kötelező! A többit majd kitalálod, hogy mi jön be neked de minden izomcsoportra kell valamit. Rakodásnál az leggyakoribb amit szétkúrnak magunk az edzetlen emberek az a hátuk. Mindenképp csinálj hátgyakorlatokat hogy megerősísd a hátadat és melóban ha érzed h valamitől fura a derekat legalább arra szakíts időt hogy fél percre megállsz és ellazítod majd végzel nyújtásokat. Így megkíméled magadat egy becsípődéstől.

Ja és persze egyél rendessen melóban is. A kellő tápanyagbevitel nélkül nem is fog normálissan menni.

2014. aug. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!