Kezdek kétségbe esni, már nem tudom mihez kezdjek. Ti mit tennétek a helyemben?
13 hónapja megy a kondizás, nem vadállat módjára, nem akarok "izomagy" lenni. Ezalatt az idő alatt 61-ről 73-75 kilóra sikerült feljönnöm. Látszata viszont gyakorlatilag nincs. Mellizom szinte semmit nem fejlődik (az én meglátásom szerint), karjaimon talán látszik valami. Étrendet betartom, a builder.hu-n találtam étrendet (tömegnövelő, 60 kg), mostmár többet is eszek ugye a "gyarapodás" miatt. Ezen kívül még megy a tömegnövelő is, étvágyam is van, azzal nincs gond. Vitamint is eszek, a biotech daily pack-ot. Régebben, mikor nem ment az edzés, nagyon vékony voltam, elmentem orvoshoz mert borzalmas zavaró volt, ő el akart küldeni béltükrözésre, azt meg én nem vállaltam be, amit most se vállalnék. Ebből következik, hogy a doki az emésztésemre gyanakodott.
Olyan is megfordult már a fejemben, hogy nem nekem találták ki ezt a sportot, talán mást kellene keresni. Viszont más meg nemnagyon van ami ilyen szinte le tudná vezetni a stresszt, és különben is imádom azt a kellemes fáradságot ami edzés után van.
Magasságom amúgy 190 centi.
Ja, igen, még mielőtt valaki a Sárga Kapszulával jönne, az volt az első amit elolvastam.
"Nem kell tükör se, van a gépeken/telón időzítő is."
igaz. ez eszembe sem jutott...
egyébiránt mi a rák az a "danabol"???
pont az ilyen "szerektől" akarom magam megkímélni... közben rákerestem: hát valami "csodálatos". aki ilyet szed arról nekem is megvan a véleményem.
Este jönnek a képek, bár mocskosul utálom magamat fotózni, szóval ezt mindenki jegyezze be a történelmi pillanatok közé, többet ilyen biztos nem lesz.
Jó tömegnövelő étrend+kemény edzés+elegendő pihenés. Sajnos tényleg nem a legjobb a genetikád, de akkor is tudsz rajta még bőven javítani.
Meg most, hogy úgyis nyár van, néha kifeküdhetnél a napra napozni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!