Este a tejsavó is jó?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a kazein jobb lenne a lassú felszívódás miatt, de kíváncsi lennék hogy emellett milyen hátránya lenne ha este is tejsavót innék2014. júl. 30. 18:57
1/3 anonim válasza:
Megiszod, felhasznál a szervezeted valamennyit és a többi meg reggelig csücsül a húgyhólyagodban. Inkább küldd el nekem akkor! :D
2/3 anonim válasza:
Annyi, hogy ha én tejsavót iszom, akkor pár óra múlva megéhezem, kelhetek fel este enni. De ha túróhoz teszel tejsavóproteint azzal már jobban jársz. Vagy mehet pl hús is, nem kötelező tápkieget inni.
3/3 anonim válasza:
Én is irdatlan éhesen szoktam nekirontani a hűtőnek hajnali háromkor, ha tejsavót ettem lefekvés előtt.
Amúgy nyilván nem ezen múlnak a dolgok, bár egyesek nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az éjszakai katabolizmusnak, mások szerint hótmindegy, nyilván nem ezen múlnak a dolgok, de azért érdemes kazeint vacsizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!