Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gerincferdulessel lehet kondizni?

Gerincferdulessel lehet kondizni?

Figyelt kérdés

Voltam mar orvosoknak ahol mindegyik mast mondott. Valaki szerint elhanyagolhatoan kicsi mas szerint pedig mar jelentos gerincferdulesem van. Igazabol azert mentem el mert akadtak problemaim a hatammal derektajon. Korabban edzettem emiatt abbahagytam. De igazabol tovabbra is ugyanugy faj. A doki szerint mehet az edzes de az asszimetrikus gyakorlatokat hanyagolni kene. De egy csomo asszimetrikus gyakorlat van...bicepsz,tricepsz. Szoval nemtudom. Nektek van ezzel kapcsolatosan valami tapasztalatotok/ismeretetek?

17/F

2014. júl. 29. 16:15
 1/6 anonim válasza:

Én gerincferdüléssel kondizok, annyi a gond maximum, hogy eleinte látszik a különbség ahogy épülnek az izmok (széleshátizom pl), de egy idő után normális lesz.

18/F

2014. júl. 29. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
állva ne nagyon végezz gyakorlatot, tehát guggolás,vállvonogatás, van elég gép lehet velük is szépen fejlődni.
2014. júl. 29. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van gerincferdülésem mégis nyomom. Bár próbálom minimálisra csökkenteni a gerinc terhelést de persze nullára nem lehet levonni. Én már nem hiszek az orvosoknak. Hány fokos a ferdülés?
2014. júl. 29. 23:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem igazabol fokokrol nem is beszeltek. Mondom a haziorvos szerint eszre sem veheto. Na de faj a derekam ugyhogy nemtudom mennyire tenne ez jot neki...
2014. júl. 29. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos azt mondta régebben hogy a derékfájdalom lehet a lúdtalptól.
2014. júl. 30. 08:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Hat nekem rontgeneztek a hatam meg akkor es ott mondtak hogy gerincferdules van. Bar nemtudom hogy megerne-e probalkozni igy az edzessel. Az uszastol nem igazan leszek izmos max akkor ha 6-7 evet uszok!
2014. júl. 30. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!