Gerincferdulessel lehet kondizni?
Figyelt kérdés
Voltam mar orvosoknak ahol mindegyik mast mondott. Valaki szerint elhanyagolhatoan kicsi mas szerint pedig mar jelentos gerincferdulesem van. Igazabol azert mentem el mert akadtak problemaim a hatammal derektajon. Korabban edzettem emiatt abbahagytam. De igazabol tovabbra is ugyanugy faj. A doki szerint mehet az edzes de az asszimetrikus gyakorlatokat hanyagolni kene. De egy csomo asszimetrikus gyakorlat van...bicepsz,tricepsz. Szoval nemtudom. Nektek van ezzel kapcsolatosan valami tapasztalatotok/ismeretetek?
17/F
2014. júl. 29. 16:15
1/6 anonim válasza:
Én gerincferdüléssel kondizok, annyi a gond maximum, hogy eleinte látszik a különbség ahogy épülnek az izmok (széleshátizom pl), de egy idő után normális lesz.
18/F
2/6 anonim válasza:
állva ne nagyon végezz gyakorlatot, tehát guggolás,vállvonogatás, van elég gép lehet velük is szépen fejlődni.
3/6 anonim válasza:
Nekem is van gerincferdülésem mégis nyomom. Bár próbálom minimálisra csökkenteni a gerinc terhelést de persze nullára nem lehet levonni. Én már nem hiszek az orvosoknak. Hány fokos a ferdülés?
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem igazabol fokokrol nem is beszeltek. Mondom a haziorvos szerint eszre sem veheto. Na de faj a derekam ugyhogy nemtudom mennyire tenne ez jot neki...
2014. júl. 29. 23:27
5/6 anonim válasza:
Nekem az orvos azt mondta régebben hogy a derékfájdalom lehet a lúdtalptól.
6/6 A kérdező kommentje:
Hat nekem rontgeneztek a hatam meg akkor es ott mondtak hogy gerincferdules van. Bar nemtudom hogy megerne-e probalkozni igy az edzessel. Az uszastol nem igazan leszek izmos max akkor ha 6-7 evet uszok!
2014. júl. 30. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!