A Forever Lite használható testépítéshez is?
Figyelt kérdés
erre gondolok:
még van itthon egy fél dobozzal és sajnálnám kidobni (csak addig használnám még el nem fogy :D), és azért kérdezném, hogy ez is van olyan hatásfokú mint a testépítő fehérjék? Elvégre ez a Lite is fehérje...
2014. júl. 27. 13:59
1/5 anonim válasza:
Kidobni nem kell. Természetesen iható edzés mellett. De ilyen szar ért ennyi pénzt kiadni az is hihetetlen. Fél kg-s szója fehérje 10k ért... Ennyiért már normális tejsavóbol kapsz 2kg-s kiszerelést és nagyon nem ugyan az a hatásfok.
2/5 anonim válasza:
kidobni én sem dobnám,de pénzt ezért nem adnék,mert egyértelműen a hozzá nem értők becsapására készült termék.
a hablatyon kívül amúgy nem láttam pontos összetételt fehérje-ch tartalmat,vagy csak én vagyok vak.
3/5 anonim válasza:
Szia!Nyugodtan használd fel, sok testépítő élsportoló is rendszeresen fogyasztja.
4/5 Jávorszki Tamás válasza:
Ebben a szarban 100gramba 68 gramm fehérje van. Nem kell mindent pocskondiázni mert nem tudjuk miból van.
5/5 anonim válasza:
De tudjuk miből van oda van írva. Fél kg szója fehérje 10k ért... 4k-val olcsóbban már kapsz 1kg-s tejsavót aminél 100grammban van 75g fehérje. Szóval pont hogy megérdemli a pocskondiázást ez a szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!